Vsebina
Novice

OPN UF 2000 eko sprej za varjenje 400 mL

Brez-silikonski negorljiv sprej za varjenje, brez vonja, brez voska, brez FCKW in CKW, brez topil, s korozijskimi inhibitorji za varjenje v zaščiti plinov in z oplaščeno elektrodo. Preprečuje sprijemanje obrizgov in bistveno podaljšuje življenjsko dobo potrošnih delov gorilnika. Visoka učinkovitost ob majhni porabi, ne ovira lakiranja.

UPORABA: Pred uporabo dobro pretresti. Površino pred nanosom očistimo. Sprej nanesemo zelo na tanko. Priporočena oddaljenost za nanašanje je 30 cm. Pri nanosu držite sprej kolikor je možno pokončno. Pri naknadni obdelavi varjencev (lakiranje, cinkanje, ipd.) se priporoča predhodni preizkus in eventualno čiščenje.

OPN UF 2000 eko sprej za varjenje 400 mL
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se