Vsebina
Novice

OPN razmaščevalec 500 mL

Sredstvo za odstranjevanje ostankov olj in masti ter ostale umazanije iz verig, ležajev, vodil in drugih podmazovanih drsnih površin. Sredstvo je zelo učinkovito tudi za odstranjevanje drugih vrst umazanije.
Razmaščuje in čisti vse vrste kovin, steklo, keramiko, plastiko, ... Odstrani mast, silikon, olja, katran ter druge osnaževalce (tudi lepila).
Odličen je za razmaščevanje in čiščenje pred barvanjem, lepljenjem. Izhlapi hitro brez ostankov (za razliko od nekaterih razredčil).

OPN razmaščevalec 500 mL
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se