Vsebina
Novice

Zaposlitev

Se želiš pridružiti ekipi strokovnjakov, ki izpolnjuje najbolj nore ideje? Si vztrajen, motiviran, se želiš nenehno strokovno in osebnostno izpopolnjevati? Potem izpolni spodnji obrazec in se nam na kratko predstavi. Mi pa se oglasimo s povratnimi informacijami o trenutnih možnostih zaposlitve.

Priložite vaš življenjepis (CV)
(.pdf, .doc, .docx – največja dovoljena velikost 2 MB)
*Obvezni podatki

Trenutno iščemo

Razpisujemo prosto delovno mesto - Serviser varilne opreme (m/ž)

Razpisujemo prosto delovno mesto - Serviser varilne opreme (m/ž)

Želiš "virsati" z nami? Ne odlašaj, kajti krepimo svoje vrste. Vabljeni, da se prijavite na razpisano delovno mesto Serviser varilne opreme.

Več
Razpisujemo prosto delovno mesto  - prodajni inženir varilne opreme (m/ž)

Razpisujemo prosto delovno mesto - prodajni inženir varilne opreme (m/ž)

"Virsovci" smo ustvarjalni, inovativni, zanesljivi, srčni, pogumni, se med seboj spoštujemo in delujemo timsko. Kaj pa ti? Če te opis prostega delovnega mesta nagovori, se veselimo, da te bomo lahko spoznali ...

Več
Razpisujemo prosto delovno mesto - Serviser CNC rezalne opreme (m/ž)

Razpisujemo prosto delovno mesto - Serviser CNC rezalne opreme (m/ž)

Sodiš med tiste, ki jih navdušuje elektronika in najboljši CNC rezalniki na trgu? Da? Potem si morda prav ti pravi/a za naš VIRS team. Vabljen-a k prijavi na prosto delovno mesto.

Več

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se