Vsebina
Novice

Avtomatizacija in robotizacija

Virs d.o.o. že desetletje sooblikuje trende na področju avtomatizacije in robotizacije proizvodnih procesov. Odlikujejo nas strokovnost, izkušnje in fleksibilnost ter individualen pristop. Skupaj z vami in za vas pripravljamo celovite in po meri oblikovane tehnološke rešitve.

Najsodobnejše tehnologije na področju robotskega varjenja in avtomatizacije proizvodnih procesov, ki jih implementiramo v naše sisteme, zagotavljajo skladnost z zahtevami Industrije 4.0, hkrati pa pomenijo optimizacijo strankinih poslovnih procesov.

V Virsu se zavedamo, da sta učinkovitost in ekonomičnost naših sistemov ključna elementa za uspešno in dolgoročno zadovoljevanje potreb naših strank, zato bomo še naprej nudili celovito podporo od same zasnove tehnologije, njenega razvoja do vpeljave v proizvodni proces.

Varilne robotske celice

Varilne robotske celice

Varilne robotske celice

Varilni avtomati

Varilni avtomati

Laserski sledilni sistemi in programske aplikacije

Laserski sledilni sistemi in programske aplikacije

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se