Vsebina
Novice

O nas

Smo specializiran dobavitelj profesionalne opreme za varjenje in rezanje, vključno z avtomatizacijo in robotizacijo procesov. Najsodobnejše tehnologije na področju robotskega varjenja in avtomatizacije proizvodnih procesov, ki jih implementiramo v naše sisteme, zagotavljajo skladnost z zahtevami Industrije 4.0, hkrati pa pomenijo optimizacijo strankinih poslovnih procesov. Na področju avtomatizacije in robotizacije smo postali prepoznaven in spoštovan sistemski partner ne samo v Sloveniji, ampak tudi zunaj naših meja.

Svojim strankam zagotavljamo rešitve, s katerimi postajajo vodilni v svojih panogah, ker so njihovi procesi hitrejši, bolj zanesljivi in jim prinesejo več denarja.

Naše 20 letne izkušnje in mnogoštevilne reference so zagotovilo, da je vaša odločitev za nas pravilna.
Naši dolgoletni partnerji so: Kemppi, Microstep, Kjellberg, Bystronic, Soyer, Teka, Fanuc robotics, Siegmund, Binzel, in drugi... Skupaj z njimi bomo z veseljem pomagali tudi Vam!

Mejniki našega poslovanja(klik)

Težimo k temu, da smo za naše kupce sistemski partner, kar pomeni ne zgolj prodati opremo, temveč sodelovati pri izbiri optimalne opreme za njihove potrebe, reševati tehnološke probleme v proizvodnji in skrb za nemoteno in dolgo delovanje dobavljenih sistemov.

Vrednote, ki jim sledimo: ustvarjalnost, zanesljivost, spoštovanje, integriteta, srčnost in pogum. 

Zakaj delati z nami

 • Smo zanesljiv poslovni partner, kar potrjuje več sto naših zadovoljnih kupcev.
 • Odlikuje nas več kot 20 let izkušenj.
 • Imamo mnogo referenc pri zelo renomiranih proizvajalcih v različnih industrijskih panogah: avtomobilska industrija, strojegradnja, obdelava tanke pločevine, itd.
 • Nudimo učinkovite rešitve za najzahtevnejše naloge, kot npr. varilne linije za varjenje avtomobilskih podvozij, robotske varilne aplikacije za varjenje avtodvigal, in mnoge druge ...
 • Veliko strokovnega znanja. Tim tvori več kot 15 izkušenih inženirjev in gotovo vam pomagamo najti rešitve tudi za najzahtevnejše varilne izzive.
 • Podpora pri vzdrževanju naprav in organizirana celodnevna pomoč na daljavo.
 • Smo podjetje z najhitrejšo odzivnostjo. Odzovemo se v 24 urah.
 • Najhitrejša dobava v Sloveniji.
 • Organizirana servisna služba po vsej Sloveniji.
 • Velik poudarek dajemo mednarodnim standardom. Od leta 2014 delujemo v skladu s smernicami ISO 9001, v letu 2022 smo v postopku pridobivanja certifikata ISO 14001.

Politika kakovosti podjetja Virs, d.o.o.

 1. Z inovativnostjo, srčnostjo ter vizijo trajnosti soustvarjamo prihodnost.
 2. Kakovost proizvodov in storitev je osnovna usmeritev podjetja. Sledimo cilju, da z visokim tehnološkim znanjem ustvarjamo učinkovite, varne in okolju prijazne proizvodne sisteme v industriji po meri kupca.
 3. Pri razvoju produktov in tehnologij sledimo smernicam trajnosti ter ustvarjamo rešitve, ki so zanesljive v svojem delovanju, inovativne, tehnološko dovršene ter energetsko in snovno učinkovite.
 4. Naše rešitve in izdelki v celoti ustrezajo zahtevam, ki jih določajo nacionalni in mednarodni predpisi in standardi.
 5. S poslovnimi partnerji gradimo dolgoročno partnerstvo, ki temelji na podjetniški kulturi, poštenosti in iskrenosti. V naših odnosih z vsemi deležniki smo srčni, spoštljivi in odgovorni.
 6. Kakovost podjetja pomeni tudi spoštovanje dogovorjenih rokov, razpoložljivost izdelkov, konkurenčne cene ter kakovost poslovanja v celoti.
 7. Prizadevamo si za zadovoljne kadre.
 8. Našim zaposlenim omogočamo celovit karierni razvoj s pomočjo razvoja ključnih strokovnih in vedenjskih kompetenc ter ciljno usmerjenega izobraževanja. Spodbujamo tudi kreativnost zaposlenih in jo hkrati nagrajujemo.

Okoljska politika Virs, d.o.o.
»Ustreza zakonodaji, regulativam, standardom in zahtevam zainteresiranih strani na katere smo pristali.«

 • Prizadevamo si za racionalno rabo virov in energije (nizkoogljične energije in optimizacija porabe, optimizacija dobavnih verig, vstop v krožno gospodarstvo, ekološko načrtovanje naših proizvodov);
 • Obvladujemo emisije in preprečujemo izredne dogodke (monitoringi, pripravljen odziv na škodne dogodke);
 • Odgovorno ravnamo z odpadki (zbiranje in ločevanje, skrb za zmanjševanje);
 • Usposabljamo deležnike (digujemo zavest, izvajamo usposabljanja, deležnike vključujemo).

Z inovativnostjo, srčnostjo ter vizijo trajnosti soustvarjamo prihodnost ...

V letu 2021 smo opredelili trajnostno poslovno strategijo razvoja našega podjetja za naslednjih pet let. Ključen cilj je, da pri razvoju produktov in tehnologij sledimo smernicam trajnosti ter ustvarjamo rešitve, ki bodo zanesljive v svojem delovanju, inovativne, tehnološko dovršene ter energetsko in snovno učinkovite.  

VIRS d.o.o.

Industrijska ulica 4B
SI - 9220 Lendava

T: +386 (0)2 574 24 45
M: +386 (0)2 574 24 46
E: info@virs.si

Matična številka: 2029529000
ID za DDV: SI37301853

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se