Vsebina
Novice

O nas

Smo specializiran dobavitelj profesionalne opreme za varjenje in rezanje, vključno z avtomatizacijo in robotizacijo procesov. Najsodobnejše tehnologije na področju robotskega varjenja in avtomatizacije proizvodnih procesov, ki jih implementiramo v naše sisteme, zagotavljajo skladnost z zahtevami Industrije 4.0, hkrati pa pomenijo optimizacijo strankinih poslovnih procesov. Na področju avtomatizacije in robotizacije smo postali prepoznaven in spoštovan sistemski partner ne samo v Sloveniji, ampak tudi zunaj naših meja.

Svojim strankam zagotavljamo rešitve, s katerimi postajajo vodilni v svojih panogah, ker so njihovi procesi hitrejši, bolj zanesljivi in jim prinesejo več denarja.

Naše 20 letne izkušnje in mnogoštevilne reference so zagotovilo, da je vaša odločitev za nas pravilna.
Naši dolgoletni partnerji so: Kemppi, Microstep, Kjellberg, Bystronic, Soyer, Teka, Fanuc robotics, Siegmund, Binzel, in drugi... Skupaj z njimi bomo z veseljem pomagali tudi Vam!

Težimo k temu, da smo za naše kupce sistemski partner, kar pomeni ne zgolj prodati opremo, temveč sodelovati pri izbiri optimalne opreme za njihove potrebe, reševati tehnološke probleme v proizvodnji in skrb za nemoteno in dolgo delovanje dobavljenih sistemov.

Zakaj delati z nami

  • Smo zanesljiv poslovni partner, kar potrjuje več sto naših zadovoljnih kupcev.
  • Odlikuje nas več kot 20 let izkušenj.
  • Imamo mnogo referenc pri zelo renomiranih proizvajalcih v različnih industrijskih panogah: avtomobilska industrija, strojegradnja, obdelava tanke pločevine, itd.
  • Nudimo učinkovite rešitve za najzahtevnejše naloge, kot npr. varilne linije za varjenje avtomobilskih podvozij, robotske varilne aplikacije za varjenje avtodvigal, in mnoge druge ...
  • Veliko strokovnega znanja. Tim tvori več kot 15 izkušenih inženirjev in gotovo vam pomagamo najti rešitve tudi za najzahtevnejše varilne izzive.
  • Podpora pri vzdrževanju naprav in organizirana celodnevna pomoč na daljavo.
  • Smo podjetje z najhitrejšo odzivnostjo. Odzovemo se v 24 urah.
  • Najhitrejša dobava v Sloveniji.
  • Organizirana servisna služba po vsej Sloveniji.

Politika kakovosti podjetja Virs d.o.o.

1. Kakovost je osnovna usmeritev podjetja. Osnovni cilj je razvijati in prodajati kakovostne rešitve in izdelke, ki zadovoljijo potrebe in zahteve kupca.

2. Težimo h kakovosti, ki predstavlja optimalno kakovost glede na dolgoročne ekonomske učinke. Pri oceni kakovosti ima mnenje kupcev odločilen pomen.

3. Naše rešitve in izdelki morajo v celoti ustrezati zahtevam, ki jih določajo nacionalni in mednarodni predpisi in standardi.

4. Rešitve in izdelki naj zadovoljujejo zahtevnega kupca, tako glede na funkcionalnost oziroma uporabnost, ravno tako pa naj bodo prijazni do človeka in okolja.

5. Kakovost podjetja pomeni tudi spoštovanje dogovorjenih rokov, razpoložljivosti izdelkov, konkurnčne cene, do kakovosti poslovanja v celoti.

6. Spodbujamo kreativnost zaposlenih in jo nagrajujemo.

7. Težimo k zadovoljnim kadrom. Zaposlenim omogočamo osebnostni in strokovni razvoj.
 

VIRS d.o.o.

Industrijska ulica 4B
SI - 9220 Lendava

T: +386 (0)2 574 24 45
M: +386 (0)2 574 24 46
E: info@virs.si

Matična številka: 2029529000
ID za DDV: SI37301853

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se