Vsebina
Novice

OPN mast proti obrizgom 300 g

Brez-silikonska varilna mast proti sprijemanju obrizgov preprečuje sprijemanje obrizgov na kontaktni in plinski šobi gorilnika. Bistveno podaljšuje življenjsko dobo potrošnih delov gorilnika in zmanjšuje potrebo po zamudnem čiščenju gorilnika.
Mast je brez vonja in topil. Za preprečevanje sprijemanja obrizgov z varjencem priporočamo uporabo OPN brez-silikonskih sprejev za varjenje UF 1000 ali UF 2000.

UPORABA: Segreto šobo potisnemo v mast. Po končanem varjenju odložite gorilnik obrnjen s šobo navzdol, da se prepreči morebitna zamašitev.

(Napisani napotki za uporabo temeljijo na naših izkušnjah. Pred uporabo vedno naredite preizkus. Za škodo, ki nastane zaradi neustrezne uporabe ali neupoštevanja navodil, ne odgovarjamo!)

OPN mast proti obrizgom 300 g
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se