Vsebina
Novice

OPN UF 1000 Sprej za varjenje

Brez-silikonski sprej za varjenje, brez vonja, brez FCKW in CKW.
Namen: za varjenje v zaščiti plinov in oplaščeno elektrodo. Preprečuje sprijemanje obrizgov na šobah gorilnika in varjencu. Bistveno podaljšuje življenjsko dobo potrošnih delov gorilnika. Sredstvo je koncentrat, zato je potreba majhna, učinkovitost pa zelo visoka. Ne ovira lakiranja.

UPORABA: Pred uporabo dobro pretresti. Površino pred nanosom očistimo. Sprej nanesemo zelo na tanko. Priporočena oddaljenost za nanašanje je 30cm. Pri nanosu držite sprej kolikor je možno pokončno. Pri naknadni obdelavi varjencev (lakiranje, cinkanje, ipd.) se priporoča predhodni preizkus in eventualno čiščenje.

OPN UF 1000 Sprej za varjenje
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se