Vsebina
Novice

Družbeno odgovorni

Delujemo v skladu z družbeno odgovornimi vrednotami ... 

"Virsovci" smo ponosni nosilci naprednega Certifikata Družbeno odgovorno podjetje za področje usklajevanja zasebnega, družinskega in poklicnega življenja. Certifikat nam je podelil Inšitut Ekvilib. 

 

Sledimo načelom družbene odgovornosti, integritete in varnosti. To so za nas temelji na podlagi katerih uresničujemo tudi največje izzive v industriji varjenja in rezanja. 

Spoštujemo ustrezno zakonodajo, predpise in najvišje standarde poslovne etike. Naše poslovanje je transparentno in pošteno in prav to pričakujemo tudi od naših poslovnih partnerjev.

Kodeks ravnanja za poslovne partnerje (.pdf)

Naša zaveza

V družbi Virs, d.o.o. prisluhnemo vizijam, idejam in izzivom posameznikov, podjetij, timov ter projektov, ki potrebujejo zanesljivega in dolgoročnega poslovnega partnerja.

Skupaj z vsemi deležniki si prizadevamo ustvariti vzajemno partnerstvo. Zavedamo se naše medsebojne odvisnosti in povezanosti, zato spodbujamo odprti dvosmerni dialog. Pri svojih poslovnih odločitvah združujemo ekonomske, okoljske in družbene dejavnike, s ciljem trajnostnega razvoja.

Načela trajnosti so del naše strategije, verige vrednosti in procesov, ki jih uresničujemo kot odgovornost do vseh deležnikov. So  vrednote, ki nas povezujejo ter pomagajo razumeti različnost in presegati poslovne izzive sodobnega časa s sodelovanjem in posluhom za potrebe vseh generacij.

Z našimi družbeno odgovornimi aktivnostmi ustvarjamo dodano vrednost za vse naše deležnike. Zavedamo se tudi pomena varnosti in zdravja na delovnem mestu.

Z vlaganjem v "zdrave" odnose se veča zadovoljstvo in zvestoba zaposlenih, izboljšujejo odnosi s kupci in dobavitelji, krepi vloga našega podjetja v lokalni skupnosti, izboljšuje se upravljanje tveganj ter s tem na dolgi rok tudi konkurenčna prednost in poslovni izid podjetja.

Zaposlenim, ki so gonilna sila našega podjetja omogočamo celovit karierni razvoj s pomočjo razvoja ključnih strokovnih in vedenjskih kompetenc ter ciljno usmerjenega nabora izobraževanj. Vzgajamo vodje, ki vodijo z zgledom.

Družbena odgovornost je naša obveza, ki jo v družbi Virs, d.o.o. izpolnjujemo na sistematičen način.

Trajnostna poročila ponujajo pregled ključnih aktivnosti, ciljev in strategij našega udejanjanja družbene odgovornosti.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se