Vsebina
Novice

Storitve

Servis varilne opreme

Smo pooblaščeni serviser za varilno opremo Kemppi s certificiranim in strokovno usposobljenim kadrom. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro. Zagotavljamo originalne rezervne dele.

Servis rezalne opreme

Smo pooblaščeni servis rezalne opreme dobavitelja Bystronic in Microstep. Z nenehnim izobraževanjem pri dobaviteljih rezalne opreme nudimo celovite rešitve na področju rezalne opreme.

Validacija

Opravljamo validacijsko meritev po standardu EN 50504:2009 in varnostni pregled varilne opreme po standardu EN 60974.

Storitev zajema izdelavo poročila o opravljenih meritvah in rezultatih meritev in izdelavo nalepke o ustreznosti opreme.

Svetovanje

Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo. Težimo k temu, da smo za naše kupce sistemski partner, kar pomeni ne zgolj prodati opremo, temveč sodelovati pri izbiri optimalne opreme za njihove potrebe, reševati tehnološke probleme v proizvodnji in skrbeti za nemoteno in dolgo delovanje dobavljenih sistemov.

Odlikujejo nas:

  • Zanesljivost
  • Izkušnje
  • Strokovnost
  • Hitra odzivnost
  • Najhitrejša dobava 

Oddaljena pomoč

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se