Vsebina
Novice

Družbeno odgovorni

Smo družbeno odgovorni ... 

"Virsovci" smo ponosni, da nam je Inštitut Ekvilib podelil Certifikat Družbeno odgovorno podjetje             Certifikat smo pridobili iz področja usklajevanje zasebnega, družinskega in poklicnega življenja.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Delujemo v skladu družbeno odgovornih vrednot ...

S poslovnimi partnerji gradimo odnos medsebojnega zaupanja. Sledimo načelom družbene odgovornosti, integritete in varnosti. To so za nas temelji na podlagi katerih uresničujemo tudi najbolj "nore" ideje.

Spoštujemo ustrezno zakonodajo in predpise ter najvišje standarde poslovne etike. Naše poslovanje je transparentno. S poslovnimi partnerji gradimo odnos medsebojnega zaupanja.

Zavzemamo se za pošten način poslovanja in prav to pričakujemo tudi od naših poslovnih partnerjev.

Kodeks ravnanja za poslovne partnerje (.pdf)

Naša zaveza

V družbi Virs d.o.o. prisluhnemo vizijam, idejam in izzivom posameznikov, podjetij, timov ter projektov, ki potrebujejo zanesljivega in dolgoročnega poslovnega partnerja.

Skupaj z vsemi deležniki si prizadevamo ustvariti vzajemno in uspešno partnerstvo. Zavedamo se naše medsebojne odvisnosti in povezanosti, zato spodbujamo vzajemno zaupanje z odprtim dvosmernim dialogom. Pri svojem poslovanju in poslovnih odločitvah združujemo ekonomske, okoljske in družbene dejavnike, vedno pred očmi s ciljem trajnostnega razvoja. Načela trajnostnega razvoja so del naše strategije, verige vrednosti in procesov in jih uresničujemo kot odgovornost do vseh s katerimi smo v stiku. So hkrati vrednote, ki nas povezujejo ter nam pomagajo razumeti različnost in presegati poslovne izzive sodobnega časa s sodelovanjem in posluhom za potrebe vseh generacij.

Strategija delovanja in nadaljnjega razvoja naše družbe temelji na treh ključnih stebrih:

Z imenovanimi stebri vzpostavljamo okolje poštenega poslovanja in odgovornega ravnanja v skladu z etiko in integriteto v smeri zdrave konkurenčnosti, varnega delovnega okolja in gospodarskega okolja kot celote. Delujemo transparentno in skladno s poslanstvom, ki odraža etiko in pravne norme družbe ter si hkrati prizadevamo za zaupanje družbenega okolja. Z našimi družbeno odgovornimi aktivnostmi ustvarjamo dodano vrednost za vse naše deležnike. Hkrati se zavedamo pomena varnosti in zdravja. Z vlaganjem v takšne odnose se veča zadovoljstvo in s tem tudi zvestoba zaposlenih, izboljšuje se odnos z deležniki, krepi se vloga našega podjetja v lokalni skupnosti, izboljšuje se predvidevanje in upravljanje tveganj ter s tem na dolgi rok tudi konkurenčna prednost in poslovni izid podjetja.

Zaposlenim, ki so gonilna sila našega podjetja in za katere velja, da so ambiciozni in predani, omogočamo celovit karierni razvoj s pomočjo razvoja ključnih strokovnih in vedenjskih kompetenc ter ciljno usmerjenega nabora izobraževanj. Vzgajamo vodje, ki vodijo z zgledom.

Družbena odgovornost z vsemi svojimi okolijskimi in trajnostnimi aktivnostmi je naša obveza, ki jo v družbi Virs d.o.o. izpolnjujemo na sistematičen način, saj postaja trajnostno delovanje način poslovanja, ki ga od podjetja pričakujejo tako zaposleni in dobavitelji, kot tudi kupci in drugi deležniki.  

Pričujoče trajnostno poročilo za leti 2020 in 2021 (.pdf) ponuja pregled ključnih aktivnosti, ciljev in strategij povezanih z udejanjanjem naše družbene odgovornosti. 

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se