Vsebina
Novice

Zaposlitev

Se želiš pridružiti ekipi strokovnjakov, ki izpolnjuje najbolj nore ideje? Si vztrajen, motiviran, se želiš nenehno strokovno in osebnostno izpopolnjevati? Potem izpolni spodnji obrazec in se nam na kratko predstavi. Mi pa se oglasimo s povratnimi informacijami o trenutnih možnostih zaposlitve.

Priložite vaš življenjepis (CV)
(.pdf, .doc, .docx – največja dovoljena velikost 2 MB)
*Obvezni podatki

Trenutno iščemo

Razpisujemo prosto delovno mesto  - Serviser CNC rezalne opreme

Razpisujemo prosto delovno mesto - Serviser CNC rezalne opreme

Sodiš med tiste, ki jih navdušuje elektronika in najboljši CNC rezalniki na trgu? Da? Potem si morda prav ti pravi/a za naš VIRS team. Vabljen-a k prijavi na prosto delovno mesto.

Več
Razpisujemo prosto delovno mesto - Strojni projektant (M/Ž)

Razpisujemo prosto delovno mesto - Strojni projektant (M/Ž)

Iščemo »novega VIRSOVCA«! Te zanima konstruiranje naprav za avtomatizirano in robotizirano varjenje? Te navdušujejo unikatni projekti v avtomatizaciji? Če si odgovoril-a z DA in imaš izobrazbo iz strojne ali druge ustrezne tehnične smeri, potem priča

Več
Razpisujemo prosto delovno mesto - serviser in monter strojev in naprav (M/Ž).

Razpisujemo prosto delovno mesto - serviser in monter strojev in naprav (M/Ž).

Si želiš razgibanega dela, imaš tehnično izobrazbo in željo po novem znanju? Si odgovoril z DA? Potem iščemo morda prav TEBE. Postani "virsovec"! Vabljen/a k prijavi na prosto delovno mesto.

Več

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se