Vsebina
Novice

Mobilna robotska upogibalna celica

Z mobilno robotsko upogibalno celico je odprto novo poglavje avtomatizacije upogibanja.
Gre za kompaktno in zmogljivo rešitev, ki omogoča tako avtomatsko kot ročno upogibanje. Če že imate ročni upogibalni stroj, ga lahko enostavno nadgradite v popolnoma avtomatizirano mobilno upogibalno celico.

Prepričala vas bo izjemna fleksibilnost! 

Modularna struktura omogoča mobilni upogibalni celici izjemno fleksibilnost. Ni vam več potrebno izbirati med ročno in avtomatizirano proizvodnjo - lahko imate oboje in jo enostavno spreminjate, odvisno od naročila. Majhne serije ali zapletene kose še vedno lahko izdelate ročno, velike serije pa s 6-osnim mobilnim upogibalnim robotom.

Povečali boste učinkovitost vaše proizvodnje!

Robot povečuje učinkovitost in hkrati razbremeni operaterja. Proizvodnja lahko brez težav poteka tudi ponoči, namreč,  ko so nalogi za upogibanje programirani, proizvodnja teče brez prekinitev.

Programiranje je preprosto, predznanja ne potrebujete!

Offline programiranje upogibanja s programsko opremo Robot Manager in uvoz podatkov v uporabniški vmesnik ByVision Bending je zelo preprosto in intuitivno. Preprosto vodenja uporabnikov in izjemna natančnost sta edinstveni lastnosti Bystronic opreme.

Mobilna robotska upogibalna celica

Prednosti

  • Največja prilagodljivost za spreminjajoče se vrste naročil. Kompleksne majhne serije upogibate ročno, velike serije popolnoma avtomatizirano.
  • Avtomatizacija upogibanja v omejenem prostoru. Xpert 40 in 80 nudita odlično  kombinacijo produktivnosti, zmogljivosti in mobilnosti.
  • Prilagoditev iz ročnega upravljanja v popolnoma avtomatizirano proizvodnjo v manj kot 10 minutah.
  • Preprosto programiranje s programom Robot Manager.
  • Individualna funkcionalna razširitev ročnih upogibalnih strojev Xpert 40 in 80 v popolnoma avtomatizirane rešitve upogibanja.
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se