Vsebina
Novice

CUTLINE

Naprave za plazemsko rezanje CUTLINE so namenjene za termično rezanje vseh vrst kovin s stisnjenim zrakom. Naprave so zelo robustne klasične gradnje (transformator). Primerne so za delo v težki industriji in delavnici, kjer je intenzivnost dela velika. Odlikuje jih enostavna uporaba in vzdrževanje, visoka kakovost reza, zanesljivost, robustnost, visoka intermitenca ...

Naprave CUTLINE imajo dve stopnji regulacije jakosti. Standardno so opremljene z vodno hlajenimi (Cutline 20W in 40W) oz. zračno hlajenimi (Cutline 20G in 40G) gorilniki dolžine 6 m, masa kablom, reducirnim ventilom in cevjo za plin. Komplet vključuje tudi orodje za montažo in vzdrževanje gorilnika. Vodno hlajena modela imata tudi 5 l hladilne tekočine Kjellfrost, nalite v hladilni sistem za hlajenje gorilnika. Zaradi vodno hlajenega gorilnika je življenjska doba potrošnih delov dolga, stroški dela pa nizki.

CUTLINE

Prednosti

  • Zanesljiva klasična tehnologija
  • Primerne za delo v težki industriji
  • Možnost plazemskega žlebljenja (Cutline 40W)
  • Nizki stroški dela in vzdrževanja

Ostali izdelki

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se