Vsebina
Novice

Cuti

Nova mobilnost

Nova mobilnost. CUTi 35C, CUTi 40, CUTi 70, CUTi 90, in CUTi 120 lahko režejo vse električno prevodne materiale. Po zaslugi invertrske tehnologije je energijska učinkovitost naprav visoka. Družina novih invertrjev vključuje 4 naprave za rezanje do 50 mm. Kupci lahko izberete optimalno napravo za svoje potrebe. Nadaljnje prednosti invertrske tehnologije so mobilnost in priročnost zaradi manjše teže in dimenzij naprav v primerjavi s klasično grajenimi. Naprave so opremljene z novimi plazemskimi gorilniki KjellCut 70 oz. KjellCut 120, ki omogočajo kompatibilnost potrošnih delov s prejšnjo generacijo gorilnikov. Tako lahko naprave brez težav uporabljate z že preverjenimi in zanesljivimi potrošnimi deli.

Serijo CUTi dopolnjuje nova invertrska naprava CUTi 35C z integriranim kompresorjem za stisnjen zrak. CUTi 35C reže materiale debele do 6 mm brez priključitve zunanjega stisnjenega zraka. Pri uporabi zunanjega priključka z zrakom lahko naprava reže do debeline 10 mm. Tako je samo 12,5 kg težek inverter posebej primeren za mobilno uporabo.

Različna dodatna oprema in pribor omogočajo uporabniku natančno vodenje gorilnika pri ravnem rezanju, rezanju krogov, pripravi zvarnih robov, itd… Naprave CUTi so namenjene tako manjšim obrtniškim delavnicam kot industriji. Njihove prednosti se kažejo predvsem pri delu na terenu in povsod, kjer se zahteva kakovostno ročno rezanje z majhnimi stroški.

Cuti

Prednosti

  • Lahka invertrska gradnja
  • Možnost rezanja vseh vrst kovin
  • Majhna poraba stisnjenega zraka
  • Velika mobilnost
  • Zvezna regulacija jakosti
  • Enostavno rezanje ravnih linij in krogov s pomočjo vozička in šestila
  • Rezanje pod kotom s posebnim nastavkom
  • CUTi 35C z integriranim kompresorjem

Ostali izdelki

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se