sihu
Vsebina
Novice

Novice

18.05.2020

Razpisujemo prosto delovno mesto Serviser varilne tehnike in rezalne opreme (m/ž)

Želite "virsati" z nami? Potem nikar ne odlašajte, kajti krepimo svoje vrste. Vabljeni, da se prijavite na razpisano delovno mesto Serviser varilne tehnike in rezalne preme.
13.05.2020

Čas je, da spet v polni meri "Virsate" z nami!

V družbi Virs d.o.o. delujemo nemoteno. Skrbimo za dobavo blaga, opravljamo servisne storitve na terenu in smo odprti za vse nove projekte. Vrata naših poslovnih prostorov so za vas odprta.
29.04.2020

Mobilna robotska upogibalna celica

Bystronic predstavlja novost v svojem prodajnem programu - Mobilno robotsko upogibalno celico.
20.04.2020

Uresničujemo najbolj "nore ideje" ... MORDA tudi VAŠO?! Virs d.o.o. - integrator robotov

Vas zanima kaj delamo "Virsovci" kot integratorji robotov? Virsov strokovnjak iz področja avtomatizacije in robotizacije, Vladimir Magdalenić, v nadaljevanju razloži, za kaj gre pri integraciji robotov.
16.04.2020

Razpisujemo prosto delovno mesto Prodajni inženir (m/ž).

Želite »virsati z nami«? Potem se hitro prijavite, kajti krepimo svoje vrste − razpisujemo prosto delovno mesto Prodajni inženir (m/ž).
29.03.2020

V podjetju Virs d.o.o. je ena izmed temeljnih vrednot, ki ji sledimo prav družbena odgovornost.

"Vsak lahko kaj doprinese k družbeni odgovornosti. Posameznik in podjetje."
19.03.2020

Pomembno obvestilo cenjenim poslovnim partnerjem

Trenutne razmere povezane z izbruhom novega koronavirusa COVID-19, tudi od našega podjetja zahtevajo, da se nenehno prilagajamo spremembam. Kliknite na "VEČ" in preberite celotno obvestilo, ki je namenjeno vsem našim cenjenim poslovnim partnerjem.
12.03.2020

Virsovci smo ponosni na naša lastnika - postala sta Pomurca meseca novembra za leto 2019

Lastnika podjetja Virs d.o.o., direktor Renato Pahor in prokurist Aleš Puklavec, sta postala Pomurca meseca novembra 2019.
12.03.2020

Virs d.o.o. - podjetje z nazivom "Ustvarjalci za stoletja"

Postali smo "Ustvarjalci za stoletja", kar naše podjetje uvršča med 300 najbolj inovativnih, inovacijam ter razvoju usmerjenih podjetij v osrednji in JV Evropi.
04.03.2020

LaserFlex - registrirana blagovna znamka

Virsova raziskovalno razvojna skupina strokovnjakov razvija robotsko varilno celico za lasersko varjenje. Poimenovali smo jo LaserFlex. LaserFlex je registrirana blagovna znamka.
12.02.2020

Sejem IFAM Ljubljana v polnem teku

Vabimo vas, da nas še danes ali jutri obiščete na sejmu Ifam in "VIRSATE" z nami. Naši strokovnjaki vas bodo popeljali v svet avtomatizacije in robotizacije.
10.01.2020

Sejem IFAM Ljubljana

Vabimo Vas, da nas obiščete na sejmu IFAM v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču. Sejem bo potekal med 11. in 13. februarjem 2020. Najdete nas v Dvorani A2, Razstavni prostor 102. Želite brezplačno vstopnico?

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se