Vsebina
Novice

Pomembno obvestilo cenjenim poslovnim partnerjem

Spoštovani,
v družbi VIRS d.o.o. pozorno spremljamo trenutne razmere, povezane z izbruhom novega koronavirusa COVID-19. S ciljem večje zaščite zdravja vseh deležnikov v našem poslovnem procesu sledimo navodilom pristojnih institucij in se nenehno prilagajamo razmeram.


S pričujočim obvestilom vas želimo seznaniti, da so nas nekateri dobavitelji že obvestili o možnih zamudah pri dobavi blaga in komponent, kar bi lahko vplivalo tudi na dobavne roke Virsa.
Nekatere dobavne verige nadomestnih in potrošnih delov so že prizadete in ne zagotavljajo pravočasne in zanesljive dobave. Pozivamo vse tiste, ki nameravate v naslednjih tednih nadaljevati z vašim proizvodnim procesom, da oddate svoja naročila in si zagotovite zaloge za naslednje 3-4 tedne.

Hkrati vas želimo obvestiti, da na sedežu podjetja poslujemo v okrnjeni izvedbi, kar pomeni, da smo vam dosegljivi preko telefona in elektronskih medijev in da smo do nadaljnjega ukinili sprejem strank v naših poslovnih prostorih. Omejeno deluje tudi naša servisna služba, predvsem kar se tiče obiskov naših strank. Prosimo, da zaradi zaščite zdravja vseh nas kličete samo v nujnih primerih.
 

Dogajanje bomo še naprej pozorno spremljali in vas pravočasno obveščali o vseh morebitnih spremembah.


Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje!

VIRS d.o.o.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se