Vsebina
Novice

LaserFlex - Laserska varilna robotska celica

Bodite korak pred konkurenco – varite z laserjem do 10-krat hitreje!
LaserFlex je zanesljiva, natančna in učinkovita robotska laserska varilna celica!

Velja za sistemsko rešitev pripravljeno na ključ, z najnaprednejšo tehnologijo za ustvarjanje inovativne in stroškovno učinkovite proizvodnje.

Zagotavlja kvalitetne in optično dovršene zvare za vaše izdelke, s katerimi boste lahko konkurirali v svetovnem merilu.

Robotska varilna celica je prilagojena za varjenje tako majhnih kot velikih serij. Dosegli boste izjemno kvaliteto zvara, brez potrebe po naknadni obdelavi. 

Z lasersko tehnologijo postanejo kompleksni izzivi - preprosti 

Laserska tehnologija omogoča dva različna režima laserskega varjenja. Varijo se lahko materiali od 0,01 mm do debeline 50 mm.

  • Prevodno lasersko varjenje: Postopek je primeren za občutljive in tanke materiale oziroma v primeru, ko bi s konvencionalnimi varilnimi postopki imeli težave zaradi toplotnih deformacij. 
  • Globoko lasersko varjenje: Laser segreje obdelovanec do temperature, da se material ne le tali, ampak tudi deloma upari. 

Kompatibilnost vseh vgrajenih komponent zagotavlja poenostavljeno programiranje robota.

Varilna celica je fleksibilna in omogoča nadgradnjo in prilagoditve potrebam vaše proizvodnje v zelo kratkem času. 

S programom Roboguide lahko LaserFlex programirate tudi offline

Programska oprema Roboguide vam bo omogočila pripravo robotskega programa na vašem osebnem računalniku, medtem ko bo LaserFlex proizvajal. Zagotovovljeno vam je hitrejše programiranje in sočasno proizvajanje. 

WeldCockpit AI – povežite in analizirajte vaše proizvodne procese!

S programsko aplikacijo WeldCockpit boste lahko spremljali in dokumentirali tehnične ter ekonomske parametre pri robotiziranem laserskem varjenju, po merilih Industrije 4.0.  

Vaš varilski izziv + naše znanje je LaserFlex

LaserFlex - Laserska varilna robotska celica

Prednosti

LaserFlex je odgovor na potrebe vaše proizvodnje!

  • Povečali boste produktivnost. Varili boste do desetkrat hitreje.
  • Dosegli boste izjemno kvaliteto zvara. Zvari bodo trdni, močni, neporozni in estetsko dovršeni. Ohranjen bo kovinski sijaj osnovnega materiala. Ponovljivost je zagotovljena, saj robot ne »pozablja«.
  • Znižali boste stroške na zvarjeno enoto. Lasersko tehniko varjenja odlikuje visoka učinkovitost in ekonomičnost. V večini primerov ni potrebe po naknadni obdelavi.  
  • Prepričala vas bo visoka stopnja zanesljivosti. Lasersko varjenje je zanesljiv in konsistenten tehnološki postopek.
  • Zagotovljena vam je fleksibilnost laserske tehnike. Imate možnost varjenja različnih oblik in materialov.
  • Prihranite čas in denar. Daljši ko je vaš varilni postopek in več naknadne obdelave potrebujete pri konvencionalnih varilnih postopkih, bolj se vam LaserFlex izplača.
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se