Vsebina
Novice

WIG 4

Brusilnik TIG elektrod

WIG 4 je profesionalna naprava za brušenje TIG elektrod. Postopek brušenja je polavtomatski, kar pomeni, da je vstavljanje in odstranjevanje elektrode ročno, ves ostali postopek pa je avtomatski. Naprava ima avtomatsko vrtenje in vertikalno pomikanje elektrode med brušenjem. Smer brušenja je vzporedna z osjo elektrode, kar zagotavlja kvaliteten in stabilen oblok pri varjenju in podaljšuje življenjsko dobo elektrode. Naprava je lahka in prenosna. Opremljena je z nastavkom za priključitev sesalne cevi. Naprava ima skalo za nastavitev kota brušenja in premera TIG elektrode. Vpenjalni del se lahko pomika levo in desno, kar omogoča, da se diamantna brusilna plošča enakomerno obrablja po njeni celotni površini. Na voljo je več različnih brusilnih plošč in stročnic, tudi za kratke elektrode.

WIG 4

Prednosti

  • Odlično nabrušene elektrode vedno pri roki
  • Možnost nastavljanja kota brušenja
  • Možnost odsesavanja zdravju škodljivega prahu, ki nastaja med brušenjem
  • Za vse premere in dolžine TIG elektrod

Ostali izdelki

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se