Vsebina
Novice

Ultima-TIG-CUT

Za natančno brušenje in odrez elektrod za TIG varjenje
Varna in okolju prijazna rešitev za brušenje in odrez TIG elektrod na popolni kot in natančno dolžino

ULTIMA-TIG-CUT poleg brušenja omogoča tudi odrez elektrod na natančno dolžino. Med brušenjem in odrezom se elektroda nahaja v zaprtem prostoru, posebna tekočina hladi tako diamantno brusilno ploščo kot tudi elektrodo. Toksični prah, ki nastaja med brušenjem in rezanjem se varno zbira. Visoka hitrost brušenja v kombinaciji s hlajenjem diamantne brusilne plošče in elektrode zagotavlja enakomerno in bleščečo površino ter preprečuje pregrevanje elektrode. Za doseganje ultimativnih varilnih lastnosti je zasluženo posebno držalo elektrod, ki popolnoma natančno nacentrira elektrodo. Prijemalo elektrod ter nastavitev prostega konca zagotavljata minimalno količino, ki jo je potrebno odbrusiti. Naprava za odrez elektrode omogoča več nastavitev dolžine elektrode. Elektrodo lahko nabrusite in odrežete, brez da bi jo vzeli iz držala. ULTIMA-TIG-CUT vam pomaga pripraviti TIG elektrode za katerokoli varilsko nalogo, vključno z robotskim in orbitalnim varjenjem. Za pripravo enakih TIG elektrod je dovolj napravo nastaviti samo enkrat.

Ultima-TIG-CUT

Prednosti

  • Nastavitev kota brušenja
  • Nastavitev dolžine odreza elektrode
  • Brušenje elektrod dolžine od 15 mm (7 mm s posebnim nastavkom)
  • Hladilna tekočina za diamantno ploščo in elektrodo

Ostali izdelki

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se