Vsebina
Novice

Varilne pregrade Omnium

Varilne pregrade nudijo enostavno in hitro rešitev za zaščito varilnega ali delovnega mesta. Pri organizaciji delovnega prostora nudijo varilne pregrade večjo fleksibilnost kot varilne zavese. Glede na zahtevnost in namen uporabe, Cepro ponuja 3 različne tipe varilnih pregrad, od katerih ima vsak svoje prednosti.

Varilne pregrade Omnium

Omnium so kakovostne varilne pregrade, izdelane iz okroglih (fi 30 x 2 mm) in pravokotnih cevi (30 x 40 x 2 mm). Okvirji so lakirani (RAL 7035). Z različnimi dodatki je možno več manjših pregrad Omnium povezati v eno večjo. Tako na enostaven način dobimo preproste mobilne varilne kabine. Varilne pregrade Omnium so na voljo v različnih izvedbah: enojne, trojne, trojne XL in enojni podaljšek. Dobavljene so lahko z zaščitnimi zavesami, lamelami ali trakovi v več barvah. Opremljene so lahko tudi s toplotno odporno preprogo Atlas. Varilne pregrade lahko dobite v vaših želenih dimenzijah.

Prednosti

  • Večja fleksibilnost v primerjavi z varilnimi zavesami
  • Z uporabo različnih izvedb istega tipa pregrad je na enostaven način možno ustvariti mobilne varilne kabine
  • Na voljo v vseh Cepro barvah: oranžni, bronasti, zeleni-6 in zeleni-9
  • 3 tipi varilnih pregrad za različne namene uporabe
  • Odlična zaščita delovnega mesta
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se