Vsebina
Novice

Varilne pregrade Gazelle

Varilne pregrade nudijo enostavno in hitro rešitev za zaščito varilnega ali delovnega mesta. Pri organizaciji delovnega prostora nudijo varilne pregrade večjo fleksibilnost kot varilne zavese. Glede na zahtevnost in namen uporabe, Cepro ponuja 3 različne tipe varilnih pregrad, od katerih ima vsak svoje prednosti.

Varilne pregrade Gazelle

Gazelle so preproste varilne pregrade za uporabo v manjših delavnicah. Okvir je izdelan iz galvanizirane cevi in je zelo lahek (približno 6 kg) ter zato zelo mobilen. Varilna pregrada je dobavljena z zaščitno varilno zaveso višine 170 cm (na voljo v več barvah). Širina varine pregrade je lahko 140 ali 200 cm, višina pa 200 cm.

Prednosti

  • Večja fleksibilnost v primerjavi z varilnimi zavesami
  • Z uporabo različnih izvedb istega tipa pregrad je na enostaven način možno ustvariti mobilne varilne kabine
  • Na voljo v vseh Cepro barvah: oranžni, bronasti, zeleni-6 in zeleni-9
  • 3 tipi varilnih pregrad za različne namene uporabe
  • Odlična zaščita delovnega mesta
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se