Vsebina
Novice

Serija MASTERTIG

Daleč od običajnega!
Nov varilni izvor MasterTig, namenjen varjenju AC in DC TIG, postavlja nove mejnike pri kakovosti varjenja, preprostem upravljanju in učinkovitosti.

Serija MasterTig je zasnovana za profesionalne varilce in ponuja modele različnih stopenj moči tj. 230 A, 300 A, 400 A* in 500 A*, pri tem pa prepriča tudi z odličnimi vrednostmi teže in velikosti. * Začetek prodaje 2020.

Modularna zasnova omogoča prilagoditev zmogljivosti glede na vaše zahteve vklj. z različnimi upravljalno-funkcijskimi paneli, brezžičnimi daljinskimi upravljalniki in transportnimi vozički.

Sodobno oblikovana, praktična in robustna serija MasterTig absorbira sunke in udarce, do katerih prihaja pri vsakodnevnem varjenju.

Odlikujeta jo majhna teža in kompaktna zasnova, izdelana pa je iz odporne brizgane plastike. Ohišje je ojačano s posebnimi zaščitnimi strukturami, ki ščitijo vašo napravo pri delu v delavnici ali na prostem.

Serija MASTERTIG

Ključne prednosti

60 %

ZA 60% HITREJŠA NASTAVITEV

Asistent Weld Assist vas vodi skozi nastavitve. Vi poveste samo, kaj želite variti, asistent pa bo nastavil pravilne parametre za preprosto in učinkovito varjenje.

30 %

ZA 30% VIŠJA HITROST VARJENJA

Funkcija dvopulznega varjenja pospeši hitrost varjenja pri aplikacijah DC in zmanjša vnos energije za 20 %. Hitrejše varjenje in manjše deformacije na zvarih.

20 %

ZA 20% MANJŠI HRUP

Serija MasterTig doseže manjši hrup pri varjenju ACDC v primerjavi z drugimi vodilnimi tekmeci, s čimer vam omogoča, da se v miru osredotočite na kakovost. Odlična ergonomija in izjemna uporabniška izkušnja

Prednosti

  • Lahek, s kompaktno zasnovo in ojačanim ohišjem.
  • Weld asistent omogoča nastavitve parametrov za preprosto in učinkovito varjenje.
  • S funkcijo dvopuloznega varjenja bo vaše varjenje še hitrejše, vnos energije pa zmanjšan za 20%.
  • Modularna zasnova omogoča, da sestavite napravo po svojih željah ter izberete med različnimi MasterTig izvori, upravljalno-funkcijskimi paneli, daljinskimi upravljalniki, transportnimi vozički in gorilniki.
  • Bluetooth - Izkoristite tehnologijo brezžičnega daljinskega upravljanja. Znebite se popravil kablov in zagotovite višjo varnost pri delu z uporabo brezžičnih daljinskih upravljalnikov.
  • Autocool - Dinamično zračno in vodno hlajenje zagotavlja optimalno uravnavanje temperature in učinkovitost porabe.
  • Gorilniki Flexlite TX TIG različnih zmogljivostnih skupin in dolžin so pripravljeni za priklop na varilni izvor MasterTig v izvedbi z zračnim ali vodnim hlajenjem.

Ostali TIG izdelki

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se