sihu
Vsebina
Novice

Serija MASTERTIG

Daleč od običajnega!
Nov varilni izvor MasterTig, namenjen varjenju AC in DC TIG, postavlja nove mejnike pri kakovosti varjenja, preprostem upravljanju in učinkovitosti.

Serija MasterTig je zasnovana za profesionalne varilce in ponuja modele različnih stopenj moči tj. 230 A, 300 A, 400 A* in 500 A*, pri tem pa prepriča tudi z odličnimi vrednostmi teže in velikosti. * Začetek prodaje 2020.

Modularna zasnova omogoča prilagoditev zmogljivosti glede na vaše zahteve vklj. z različnimi upravljalno-funkcijskimi paneli, brezžičnimi daljinskimi upravljalniki in transportnimi vozički.

Sodobno oblikovana, praktična in robustna serija MasterTig absorbira sunke in udarce, do katerih prihaja pri vsakodnevnem varjenju.

Odlikujeta jo majhna teža in kompaktna zasnova, izdelana pa je iz odporne brizgane plastike. Ohišje je ojačano s posebnimi zaščitnimi strukturami, ki ščitijo vašo napravo pri delu v delavnici ali na prostem.

Serija MASTERTIG

Ključne prednosti

60 %

ZA 60% HITREJŠA NASTAVITEV

Asistent Weld Assist vas vodi skozi nastavitve. Vi poveste samo, kaj želite variti, asistent pa bo nastavil pravilne parametre za preprosto in učinkovito varjenje.

30 %

ZA 30% VIŠJA HITROST VARJENJA

Funkcija dvopulznega varjenja pospeši hitrost varjenja pri aplikacijah DC in zmanjša vnos energije za 20 %. Hitrejše varjenje in manjše deformacije na zvarih.

20 %

ZA 20% MANJŠI HRUP

Serija MasterTig doseže manjši hrup pri varjenju ACDC v primerjavi z drugimi vodilnimi tekmeci, s čimer vam omogoča, da se v miru osredotočite na kakovost. Odlična ergonomija in izjemna uporabniška izkušnja

Prednosti

  • Lahek, s kompaktno zasnovo in ojačanim ohišjem.
  • Weld asistent omogoča nastavitve parametrov za preprosto in učinkovito varjenje.
  • S funkcijo dvopuloznega varjenja bo vaše varjenje še hitrejše, vnos energije pa zmanjšan za 20%.
  • Modularna zasnova omogoča, da sestavite napravo po svojih željah ter izberete med različnimi MasterTig izvori, upravljalno-funkcijskimi paneli, daljinskimi upravljalniki, transportnimi vozički in gorilniki.
  • Bluetooth - Izkoristite tehnologijo brezžičnega daljinskega upravljanja. Znebite se popravil kablov in zagotovite višjo varnost pri delu z uporabo brezžičnih daljinskih upravljalnikov.
  • Autocool - Dinamično zračno in vodno hlajenje zagotavlja optimalno uravnavanje temperature in učinkovitost porabe.
  • Gorilniki Flexlite TX TIG različnih zmogljivostnih skupin in dolžin so pripravljeni za priklop na varilni izvor MasterTig v izvedbi z zračnim ali vodnim hlajenjem.
PREGLEDNO, NATANČNO IN PREPROSTO

PREGLEDNO, NATANČNO IN PREPROSTO

Za hitro in natančno nastavitev parametrov izberite upravljalno-funkcijski panel s klasičnimi tipkami ali panel z barvnim 7-palčnim zaslonom TFT, vklj. z asistentom Weld Assist.
ASISTENT WELD ASSIST

ASISTENT WELD ASSIST

Sledite preprostim zaslonskim korakom in izberite material, debelino, vrsto zvarnega spoja in položaj, asistent Weld Assist pa bo nastavil vse potrebne parametre in zagotovil natančno in učinkovito varjenje.
VAM PRILAGOJENO

VAM PRILAGOJENO

Naložite logotip svojega podjetja ali priljubljeno sliko, da prilagodite ohranjevalnik zaslona na upravljalno-funkcijskem panelu MTP35X po svoji meri. To je hitro in nadvse preprosto.
GORILNIKI FLEXLITE TIG

GORILNIKI FLEXLITE TIG

Gorilniki Flexlite TX TIG različnih zmogljivostnih skupin in dolžin so pripravljeni za priklop na varilni izvor MasterTig v izvedbi z zračnim ali vodnim hlajenjem.
PREPROSTO NAMEŠČANJE JEKLENKE

PREPROSTO NAMEŠČANJE JEKLENKE

Transportni vozički za naprave MasterTig omogočajo nameščanje plinske jeklenke kar s tal, tako da dviganje težke jeklenke ni potrebno. Transportni vozički P45MT so opremljeni s premičnim podstavkom, kar naredi nalaganje veliko varnejše.

Ostali TIG izdelki

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.