Vsebina
Novice

MinarcTig Evo 200/200 MLP

Prenosna moč za izboljšano kakovost varjenja
Vsestranski varilec za Tig in REO (MMA) varjenje

MinarcTig Evo 200/200 MLP zagotavlja natančen in zanesljiv VF vžig obloka in ponuja zmogljivost 200 A DC pri 230V enofaznem priključku, zapakirano v kompakten dizajn in majhno težo. Izjemno zmogljiv varilni izvor z integriranim modulom za korekcijo faktorja moči (PFC) ponuja izjemno zmogljivost, vključno z možnostjo uporabe izredno dolgih priključnih kablov (tudi več kot 100 m). Varilne naprave MinarcTig Evo omogočajo tudi kvalitetno REO (MMA) varjenje vseh vrst oplaščenih elektrod (DC+ in DC-) do jakosti 170A. Velik LED prikazovalnik in bogat nabor parametrov za boljši nadzor varilnega postopka, naredijo varjenje udobno in prijetno. Poleg standardnih funkcij, model MLP vključuje še funkcijo Minilog za varjenje z dvonivojskim tokom in pulzno DC TIG funkcijo za povečanje hitrosti varjenja, učinkovitosti in vizualnega izgleda. Z uporabo opcijskih daljinskih regulatorjev, boste vedno imeli popoln nadzor nad kvaliteto zvara.

Paket vsebuje TTC 220 TIG gorilnik, masa kabel.

MinarcTig Evo 200/200 MLP

Ključne prednosti

11 kg

LAHEK IN PRENOSEN

Izjemna mobilnost zaradi nizke teže

10 %

VEČJA HITROST VARJENJA

S pulzno TIG funkcij

+100 m

MOŽNA DOLŽINA KABLA

Za večjo uporabnost na velikih gradbiščih

Prednosti

 • Sposobnost TIG in MMA varjenja
 • Viskofrekvenčni HF vžig obloka
 • Pulzno varjenje in funkcija Minilog za večnivojsko varjenje.
 • Primeren za priklop na omrežje ali uporabo generatorja
 • PFC tehnologija za zelo visoko energijsko učinkovitost in povečanje časa varjenja z zmanjšanjem potrebnega časa hlajenja
 • Lahek (11 kg) in prenosen
 • Možnost uporabe tudi več kot 100 m dolgih priključnih kablov
 • LED zaslon za natančne nastavitve
 • Pred+ in povpihovanje plina
 • Primeren za uporabo različnih Kemppi daljinskih upravljalnikov
 • paket vključuje gorilnik (TTC 220), ramenski pas za nošenje varilnega izvora in masa kabel

Ključne aplikacije

CEVOVODI

CEVOVODI

OBDELAVA TANKIH PLOČEVIN

OBDELAVA TANKIH PLOČEVIN

POPRAVILA IN VZDRŽEVANJE

POPRAVILA IN VZDRŽEVANJE

PRODUKTIVNOST IN UČINKOVITOST

PRODUKTIVNOST IN UČINKOVITOST

MinarcTig Evo 200/200 MLP vam lahko prinese pomembno prednost kar se tiče produktivnosti. Tehnologija PFC varilnega izvora ponuja energijsko učinkovitost z faktorjem moči 0,99 in poveča čas varjenja z zmanjšanjem potrebnega časa hlajenja. V kombinaciji s funkcijo pulznega DC TIG varjenja lahko povečate hitrost varjenja za 10 %, odvisno od aplikacije. Potrebno je nastaviti čas pulza in povprečen tok. Priročno, se vam ne zdi?

Kaj je v paketu

Alternative

MinarcTIG EVO 200

MinarcTIG EVO 200

Možnost TIG IN REO (MMA) varjenja za še bolj kvalitetno varjenje. Paket vključujeTTC 220 gorilnik (4 m / 8 m), masa kabel, cev za plin s hitrim priključkom in ramenski pas za nošenje varilnega izvora.

Ostali TIG izdelki

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se