Vsebina
Novice

Minarc 150/220

Za varjenje na terenu
Močan, prenosen in kompakten varilec za elektrodno varjenj

Minarc 150 (enofazni 150 amperski) in Minarc 220 (trifazni 220 amperski) DC REO (MMA) varilna izvora, ponujata izjemne lastnosti za varilce na terenu. S to majhno mobilno elektrarno dobite vse, kar rabite da začnete variti. Dinamika vžiga je odlična pri uporabi vseh vrst elektrod, funkcija TouchArc pa v kombinaciji s TIGgorilnikom TTC 220 GV omogoča zanesljivo DC TIG varjenje s kontaktnim vžigom. Ponuja nam tudi možnost uporabe daljinskega regulatorja za elektrodno (MMA) in TIG varjenje.

Zaradi vrhunskega obločnega varjenja je Minarc 150/220 dobro poznan med varilci. Rezerva napetosti in avtomatsko prilagajanje obloka omogočajo odlično stabilnost le tega v vseh položajih za vse vrste oplaščenih elektrod. Toleranca nihanja vhodne napetosti omogoča normalno delovanje naprave tudi ob priključitvi zelo dolgih kablov, tudi do 50 m.

Minarc 150/220

Ključne prednosti

ENOSTAVEN ZAČETEK

ENOSTAVEN ZAČETEK

Z vključenim paketom za varjenje

ODLIČNA KVALITETA VARJENJA

ODLIČNA KVALITETA VARJENJA

in zmogljivost obločnega varjenja

ODLIČEN PAKET

ODLIČEN PAKET

Majhna teža, velika moč in intermitenca

Ključne aplikacije

KMETIJSKA MEHANIZACIJA

KMETIJSKA MEHANIZACIJA

POPRAVILA IN VZDRŽEVANJE

POPRAVILA IN VZDRŽEVANJE

JEKLENE KONSTRUKCIJE

JEKLENE KONSTRUKCIJE

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se