Vsebina
Novice

Minarc Evo 180

Izjemno kompakten
Mali velikan za elektrodno varjenje, kamorkoli vas delo popelje

Minarc Evo 180 je najlažji MMA aparat iz družine Minarc Evo. Ohranja vse odlične kvalitete kot njegov predhodnik in ponuja še več. Nadgrajen, izboljšan in močnejši služi agilnemu varilcu z večjo varilno zmogljivostjo bolj kot kadar koli prej. Paket vsebuje vse potrebno za začetek varjenja. Vsak element varilnega izvora Minarc Evo 180 je oblikovan za potrebe profesionalnih varilcev na terenu. Ko gre za vprašanje velikosti, teže in kakovosti varjenja, mu ni enakega.

Minarc Evo 180

Ključne prednosti

5,85 kg

LAHEK

Enostaven za prenašanje, kamorkoli vas delo popelje

480 €

LETNI PRIHRANEK

Prednost pri času in razponu varjenja

35 V

NAPETOST ODPRTEGA TEKA

Boljša kontrola varilnega obloka

Prednosti

  • Lahko ga priključite na omrežno napetost ali na generator električne napetosti tudi z izredno dolgimi napajalnimi kabli.
  • Enostaven za prenašanje, lahko opravlja vse kar je potrebno za delo na enem mestu.
  • Rezerva napetosti in avtomatsko prilagajanje obloka omogočajo odlično stabilnost le-tega v vseh legah varjenja za vse vrste oplaščenih elektrod.
  • Možnost priključitve na generator zagotavlja možnost napajanja kadarkoli.
  • Narejen za varilce na terenu. Plastično ohišje odporno pred raznimi vplivi, predstavlja vir energije.
  • Zahvaljujoč zmanjšani napetosti odprtega teka je primeren tudi za vlažna območja varjenja.
  • Prihranite čas in varite dlje časa zaradi zmanjšanja potrebnih odmorov za hlajenje
  • Zanesljiv lok vžiga zmanjša čas in poveča kvaliteto varjenja
  • En aparat, ki pokriva širok spekter varilnih aplikacij
  • Enostaven za prevoz in prenašanje. Enostavna tudi priprava za delo.

Ključne aplikacije

KONSTRUKCIJE

KONSTRUKCIJE

KMETIJSKA MEHANIZACIJA

KMETIJSKA MEHANIZACIJA

POPRAVILA IN VZDRŽEVANJE

POPRAVILA IN VZDRŽEVANJE

VARITE DLJE

VARITE DLJE

Izboljšajte čas varjenja zaradi zmanjšanja potrebnih odmorov za hlajenje aparata. Omogoča, da varite dlje – maksimizirajte vaš razpoložljivi delovni čas. 30 € stroški dela na uro x 20 minut na projekt = 10 € x 48 varilnih projektov na leto = prednost izražena v vrednosti - prihranite 480 € na leto.
MAKSIMIZIRAJTE ČAS VARJENJA

MAKSIMIZIRAJTE ČAS VARJENJA

Velika napetostna rezerva pri 170 A zagotavlja, da Minarc Evo 180 lahko doseže največjo moč varjenja za dlje časa kot njegovi konkurentje. Kar pomeni povečan delovni čas in obseg ter zmanjšanje potrebne opreme – totalni zmagovalec! --> 30 € stroški dela na uro, deljeno z 60 minutami = 0,5 € na minuto x 30 minut na dan premične opreme zaradi kratkega dosega varjenja in primernih kabelskih sklopov = 15 € na dan x 30 delovnih obiskov na leto =vrednost koristi 450 € na leto.
MANJ POPRAVKOV, VEČ VARJENJA

MANJ POPRAVKOV, VEČ VARJENJA

Minarc Evo 180 omogoča natančno nastavitev moči, kar pomeni, da boste minimalizirali stroške popravila zaradi nepravilnih zvarov. Izbira pravilne trenutne ravni za katerokoli velikost elektrode je preprosta. Kar je zelo enostavno, če sledimo procesu specifičnega varjenja. Nehajte zapravljati čas z brušenjem in enostavno varite več.

Enostaven izračun: če znašajo stroški dela 30 €, nas bo vsakih nepotrebnih 5 minut za popravke stalo 2,5 € + 5 € za cel postopek brušenja (čas/aparat/elektrika/ brusilna kolesa), kar skupaj naraste na 7,5 € za vsako popravilo. Če to pomnožite s 30-imi popravki na mesec, pomeni, da s aparatom Minarc Evo 180 privarčujete 225 € na leto.
BOLJŠI NADZOR NAD ZVARI

BOLJŠI NADZOR NAD ZVARI

Zagotavlja prilagoditev varilnega toka na delovnem mestu pri delu na daljavo ali višino - poveča nadzor nad zvari in natančnost varjenja - zmanjšuje izgubljeni čas za premikanje med mestom zvara in napravo - povečuje delo in zmanjšuje stroške -> 30 € stroški dela na uro × 30 sekund ponastavitve časa = 0,25 € na ponastavitev × 4 ponastavitve na delovnem mestu = 1 € × 30 delovnih mest = 30 €. (ponovni zagon / stroški navedeni prej) = 30 € + 225 € = 255 €
LAŽJE PRENAŠANJE

LAŽJE PRENAŠANJE

Enostaven za prevoz in prenašanje – enostavna priprava za delo --> 30 € stroški dela na uro, delite z 60 minutami = 0,5 € na minuto x 20 minut dodatnega dela in pomoči na delovišču =10 € na delovno mesto x 30 delovnih obiskov na leto = korist izražena v vrednosti 300 € na leto v primerjavi z alternativami.
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se