Vsebina
Novice

Master M

Izboljšajte izkušnjo varjenja
Master M je premium razred kompaktnih varilnih aparatov za varjenje MIG/MAG, ki ponuja izjemno učinkovitost in preprosto upravljanje.

Z digitalnim nadzorom obloka, hitrimi nastavitvami in odličnim razmerjem med močjo in težo postavlja serija Master M nove mejnike pri kakovosti in učinkovitosti varjenja.

Izbirate lahko med tremi modeli (353, 355 ali 358) z različnimi specifikacijami tj. Manual, Auto in Auto Pulse (modela 355 in 358).

 • Uporabljate lahko zračno hlajene varilne pištole ali pa izberite opcijski hladilni agregat Master M, s katerim boste maksimalno uporabili moč varilnega izvora, ki je na razpolago.
 • Doživite novo raven produktivnosti in upravljanja pri varjenju, tako da izberete postopke MAX (opcijsko pri modelih Master M 355 in 358). Postopke MAX lahko naročite ob nakupu varilnega sistema ali pozneje v obliki posodobitve.
 • Vklopite delovno luč LED in zagotovite bolj varno in prijetno delo. Integriran sistem delovne luči LED s funkcijo samodejnega polnjenja je del serijske izvedbe pri vseh modelih Master M. Sistem deluje pri vzpostavljenem električnem omrežju ali brez njega. S tem izboljšate varnost in povečate produktivnost v slabih svetlobnih pogojih.
 • Idealna oprema za delo v delavnicah ali na terenu. Serija Master M je namreč izdelana iz odporne brizgane plastike, ki absorbira sunke in udarce, do katerih prihaja pri vsakodnevnem varjenju.

Ko nemogoče postane mogoče...

Novi postopki MAX zagotavljajo višje varilne hitrosti, izboljšan nadzor zvarne kopeli in manjši vnos toplote, s čimer so zasnovani za najzahtevnejše delovne izzive in napredne varilne aplikacije, pri tem pa dodatni merilni kabel ni potreben. Postopki MAX dopolnjujejo uveljavljene postopke Wise in poskrbijo, da nemogoče postane mogoče.

 • Postopek MAX Speed (video) poveča varilno hitrost za do 70 % v primerjavi s klasičnimi postopki pulznega in pršečega obloka. MAX Speed zagotavlja čist in kakovosten zvar, s čimer znatno zmanjša stroške varjenja in minimizira potrebo po dodatnih popravkih. Postopek MAX Speed je zasnovan za varilne aplikacije z jeklom in nerjavnim jeklom za varilna položaja PA in PB.
 • Postopek MAX Position (video) vam pomaga pri zoperstavljanju učinku težnosti na staljeno zvarno kopel. Prepričal vas bo pri vertikalnem varjenju jekla, nerjavnega jekla in aluminija navzgor (PF).
 • Postopek MAX Cool (video) izboljša nadzor zvarne kopeli in zniža vnos toplote za do 32 %, s tem pa zmanjšamo deformacije. Postopek MAX Cool je primeren za različne aplikacije, vklj. z varjenjem tanke pločevine, varjenjem korenskega zvara in spajanjem tankih segmentov z dodajnimi materiali Fe, Ss, CuAl8 in CuSi3.
Master M

Ključne prednosti

70 %

IZBOLJŠAJTE PRODUKTIVNOST

Postopki MAX in Wise izboljšajo produktivnost, povečajo hitrost varjenja, optimizirajo nadzor zvarne kopeli in zmanjšajo vnos toplote

60 %

HITREJŠE NASTAVITVE

Pri tem vam pomaga asistent Weld Assist. Izbrati morate samo vrsto zvarnega spoja, varilni položaj ter debelino varjenega materiala in že ste pripravljeni na varjenje.

40 %

DELAJTE DLJE ČASA

Master M zagotavlja varilno moč 350 A pri varjenju MIG/MAG @ 40% ED pri 40 °C.

Prednosti

 • Večja produktivnost s postopki MAX in Wise
 • Varno in preprosto dvigovanje z ročajem
 • Delovne LED luči za odlično delovno izkušnjo
 • Integrirana nastavitev parametrov s pomočjo Weld Assist funkcije
 • Izdelano iz odporne brizgane plastike, ki absorbira udarce
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se