Vsebina
Novice

Kempact MIG 2530

Kempact MIG 2530 je 70 % lažji od klasičnih transformatorskih naprav s stopenjsko regulacijo jakosti. Elektronska regulacija napetosti in hitrosti pomika žice omogoča zelo hitro odzivnost in prilagajanje obloka med varilnim procesom. Nastavljanje varilnih parametrov je zelo enostavno.

Odličen vžig obloka skupaj s tehnologijo odgorevanja žice zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Elektronska kontrola dinamike obloka ponuja najboljše varilske lastnosti v vseh situacijah.

Kempact MIG 2530
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se