Vsebina
Novice

RoboFlex za varjenje ventilov, zasunov in loput (2019)

Varilna robotska celica je namenjena varjenju različnih tipov izdelkov - ventilov, zasunov, loput ter njihovih sestavnih delov.

Celica je sestavljena iz robotskega manipulatorja ArcMate 100iC na ogrodju Roboflex-a, na katerega je integrirana vozna proga s podpornim nosilcem in dvoosnim pozicionerjem. V primeru, da je pritrdilna plošča pozicionerja nagnjena v vertikalni položaj, se lahko izvaja varjenje kosov do premera 1.000 mm in dolžine 1.200 mm. V horizontalnem položaju mize 2-osnega pozicionerja pa je omogočeno varjenje manjših kosov. Vpenjanje varjencev na pozicionerju se izvaja s pomočjo tri čeljustne vpenjalne glave, za daljše varjence pa se uporablja podporni nosilec. Na nosilcu je nameščen pnevmatski cilinder, s pomočjo katerega vpnemo varjenec. Nalaganje varjencev je ročno. Vsak tip varjenca ima svoje vpenjalno orodje. Odprtina je zaščitena z optično zaveso.  Varilni postopek je MIG.

Koristi za kupca:

  • Povečana je kapaciteta varjenja.
  • Izboljšana je kvaliteta varjenja.
  • Zmanjšuje stroške proizvodnje.
  • Primerna za varjenje različnih tipov izdelkov.
  •  Primerna tudi za majhne serije.
RoboFlex za varjenje ventilov, zasunov in loput
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se