Vsebina
Novice

RoboFlex za varjenje nerjavnega jekla (2019)

RoboFlex za varjenje nerjavnega jekla za potrebe živilske industrije ter izdelke za kmetijsko in gozdarsko opremo

Je zelo kompaktna in modularno grajena robotska celica, ki je nameščena na RoboFlex podstavku, ki omogoča enostavno selitev in premikaje z viličarjem. Ima možnost enostavnega dodajanja ali menjave modulov (npr. pozicionerjev) za razširitev uporabnosti varilnega robota. Celica je dodatno opremljena z  ročno zasučnim modulom, ki omogoča montažo različnih vpenjalno-pozicionirnih priprav ter dvoosnim pozicionerjem za dovajanje obdelovanca v optimalen položaj za varjenje. Vari se po MIG/MAG postopku.

Koristi za kupca:

  • Višja produktivnost, zahvaljuč neutrudnemu robotskemu sistemu  za MIG/MAG varjenje.
  • Natančnost in ponovljivost varilnega robota, pozicionerja in vpenjalnih priprav pripomorejo k boljši kvaliteti izdelkov.
  • Enostavno upravljanje in programiranje robota.
RoboFlex za varjenje nerjavnega jekla
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se