Vsebina
Novice

GORILNIKI Flexlite TX

Prebudite svojo strast do varjenja
Profesionalna serija Flexlite je zasnovana za zanesljivo varjenje, s posebnim poudarkom na udobju pri vsakodnevnem delu. Odlikujejo jo posebne lastnosti, kot so majhna teža, uravnoteženost in manjša obremenitev zapestja. Zagotavlja odlične tehnične lastnosti in podaljšano življenjsko dobo potrošnih delov.

Na voljo so v različnih zmogljivostnih skupinah in dolžinah, vklj. z različnimi izvedbami vratu: togi, fleksibilen in S-vrat.

Izbrani materiali izboljšujejo upravljanje

Ročaji serije Flexlite TX iz silikonske gume so prilagojeni obliki roke. Primerni so tako za desničarje kot levičarje, poleg tega tudi v posebnih položajih dobro ležijo v roki. Različni kompleti kablov in usnjeni plašči za kable zagotavljajo kar najboljše udobje in dolgo življenjsko dobo.

Modeli Flexlite TX

Na izbiro najprimernejšega gorilnika vplivata zmogljivost, velikost in doseg pri varjenju. Na kakovost in skupne stroške varjenja pa vplivajo sposobnost hlajenja, oblika potrošnih delov in življenjska doba.

Serija Flexlite ponuja obsežen program modelov, tako da boste zagotovo našli tistega, ki bo zadostil vašim potrebam po zmogljivosti, velikosti in dolžini. Naj gre za varjenje cestnih vozil ali vesoljskih plovil, serija Flexlite bo zagotovo prebudila vašo strast do varjenja.

GORILNIKI Flexlite TX

Ključne prednosti

Odlična ergonomija

Odlična ergonomija

Gorilniki Flexlite TX ponujajo inovativno fleksibilnost, tako da se teža gorilnika premakne stran od zapestja varilca, s čimer se zmanjša obremenitev.

Preprosto in učinkovito upravljanje

Preprosto in učinkovito upravljanje

Gorilniki imajo različne vrste vratov (togi, fleksibilni, S-vrat), ki nudijo izjemno učinkovito hlajenje in zelo dober dostop do zahtevnejših vrst zvarnega spoja.

Kakovosti ni mogoče vedno videti s preprostim očesom

Kakovosti ni mogoče vedno videti s preprostim očesom

Potrošni deli in dodatki Kemppi zagotavljajo kakovost pri varjenju in učinkovito proizvodnjo.

Prednosti

  • Odporni na zelo visoke temerature v zahtevnem delovnem okolju
  • Silikonska guma nudi dober oprijem
  • Izjemno lahki, kar skrbi za uravnoteženost in manjšo obremenitev zapestja
  • Izbrani materiali izboljšujejo upravljanje, povečujejo udobnost in življenjsko dobo
  • Obsežen program modelov, ki zadostuje potrebam po želeni zmogljivosti, velikosti in dolžini
  • Izbirate lahko med različnimi izvedbami vratu: togi, fleksibilen in S-vrat
  • Opcijsko podaljšana tipka za zagon, ki nadomesti klasično, omogoča natančnejše upravljanje z gorilnikom, ko ga boste držali bližje varilni glavi.

  • Oprema je skladna s standardom IEC 60974-7
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se