Vsebina
Novice

Trajnostni razvoj je naša vizija za prihodnost

"Virsovci" v naše rešitve integriramo najnovejše tehnološke in digitalne inovacije, s poudarkom na trajnostnih atributih. S tesnim sodelovanjem ljudi in tehnologije zagotavljamo najvišjo kakovost naših aplikacij. 

Naše rešitve so specifične in so odgovor na najzahtevnejše varilske izzive. K rešitvam, ki zagotovo izstopajo, štejemo naše patentirane produkte kot so modularna robotska varilna celica RoboFlex, kolaborativni robot CoboFlex, robotska celica s kolaborativnim robotom za lasersko varjenje CoboLas, laserska varilna celica LaserFlex ter programska aplikacija WeldCockpit AI,  ki so plod našega znanja, razvoja in dolgoletnih izkušenj virsovih strokovnjakov. 

Zagotavljamo celovite rešitve s poudarkom na avtomatizaciji, robotizaciji in digitalizaciji proizvodnih procesov, s katerimi naši kupci zaslužijo več denarja, proizvajajo produktivneje in fleksibilneje ter dosegajo pomembno konkurenčno prednost, ki se odraža kot njihova dodana vrednost. 

Naši trajnostni namigi:

  • Z našimi rešitvami, bodo v vašo proizvodnjo integrirane pametne tehnologije in avtomatizacija, kjer človeški faktor ne bo pozabljen.
  • Z optimizacijo proizvodnih procesov in upoštevanjem atributov trajnosti, boste prispevali k zeleni industrijski prihodnosti.
  • Razvijajmo rešitve, ki so enostavne za nadgradnjo. Tako boste zmanjšali količino odpadkov in prispevali k trajnostni poti Industrije 5.0.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se