Vsebina
Novice

Novi Minarc Evo izdelki nadaljujejo uspeh malih velikanov

Kemppi je predstavil novo linijo industrijskih naprav Minarc Evo ter profesionalnim varilcem dal idealno rešitev za delo na terenu.

Nova Minarc Evo družina nadaljuje globalni komercialni uspeh večkrat nagrajenih Minarc varilnih naprav, ki so bole prvič predstavljene leta 2001. Minarc Evo družina ponuja izbiro med MMA, MIG/MAG in DC TIG varilno opremo, ki je enostavna za uporabo in zelo mobilna.

Minarc Evo družino sestavlja pet modelov. Vsi modeli omogočajo maksimalno izhodno moč pri 35 % intermitenci. Minarc Evo 150 je 150-amperski varilni izvor za MMA in kontaktno DC TIG varjenje (težak je samo 5,8 kg). Za MIG/MAG varjenje sta na voljo dva modela, in sicer 13 kg težka MinarcMig 170 ali 200, ki imata 170 oziroma 200 Amperov izhodnega toka. Modela MinarcTig 200 in 200 MLP sta namenjena za DC TIG in MMA varjenje. Tehtata 11 kg in ponujata 200 amperov izhodnega toka pri 35 % intermitenci.

Vsi modeli so opremljeni s tehnologijo korekcije faktorja moči (PFC – power factor correction), kar jim daje izredno energijsko učinkovitost pri maksimalni moči varjenja v kateremkoli 1-faznem 16-amperskem industrijskem omrežju z 230 volti priključne napetosti. Naprave se lahko lahko priključijo na generator električne napetosti. Uporabljamo jih lahko s posebno dolgimi kabelskimi podaljški (tudi več kot 100m!). Takšne lastnosti in kvalitete jim omogočajo enostavno uporabo pri različnih varilnih opravilih na vseh mogočih krajih.

Minarc Evo 150 je MMA in TIG varilni izvor, ki vključuje vse lastnosti, ki se pričakujejo od Minarc družine. Omogočajo precizen vžig obloka, velike napetostne rezerve in avtomatsko kontrolo dinamike obloka, kar jim dovoljuje uporabo vseh tipov elektrod. Minarc Evo 150 odlikuje tudi nov, velik LED prikazovalnik, možnost priklopa daljinskega regulatorja in kontaktni TIG vžig. Minarc Evo zares ohranja svoj sloves kot slavni mali velikan v varilskem svetu.

MinarcMig Evo 170 in 200 sta MIG/MAG napravi, ki v prenosnem in kompaktnem paketu prinašata ogromne kapacitete in kvaliteto varjenja. Modela omogočata izbiro avtomatske ali ročne nastavitve za precizno in kvalitetno varjenje in vžig obloka, ki ju nadzira in kontrolira Kemppi sistem za adaptivno regulacijo obloka. Oba modela sta opremljena z velikim grafičnim LCD vmesnikom, ki vodi varilca med nastavitvami. Avtomatski način delovanja pri MinarcMig 200 omogoča uporabniku, da enostavno nastavi debelino obdelovanca ter prične z varjenjem. Možno je izbirati med jeklom, nerjavnim jeklom, aluminijem in CuSi varilnimi žicami, kar zadovoljuje široko paleto industrijskih aplikacij.

MinarcTig Evo 200 in 200 MLP sta točno to kar bi pričakovali od Kenmppi TIG opreme za varjenje. Natančen ter izboljšan visokofrekvenčni vžig, potrebna kontrola, moč in delovna kapaciteta zanesljivo opravijo različne profesionalne TIG naloge. MinarcTig Evo je idealna DC TIG rešitev za lahko industrijsko proizvodnjo, instalacije in vzdrževanje. Funkcije omogočajo nadzor časa pred- in po-pihovanja plina, naraščanje in padanje toka ter opcijsko daljinsko upravljanje. MLP model je dodatno opremljen z Minilog funkcijo za nadzor polavtomatskega pulznega obloka. MinarcTig Evo je hkrati tudi varilna naprava, ki omogoča kvalitetno MM.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se