sihu
Vsebina
Novice

Novi Kjellebergovi plazemski inverterji

Kjellberg Finsterwalde ponuja nove ročne plazemske inveterje. Novi  CUTi 35C, CUTi 40, CUTi 70, CUTi 90, in CUTi 120 lahko režejo vse električno prevodne materiale. Po zaslugi inverterske tehnologije je poraba el. energije majhna. Družina novih inverterjev vključuje 4 naprave za rezanje do 50mm. Kupec lahko tako izbere optimalno napravo za svoje potrebe. Nadaljnje prednosti inversterske tehnologije so mobilnost in priročnost zaradi manjše teže in dimenzij naprav v primerjavi s klasično grajenimi.  Naprave so opremljene s PHT 31 oz. PHT 51 plazemskimi gorilniki, ki jih je uporabljala prejšnja generacija CUTi-jev. Tako lahko naprave brez težav uporabljate z že preverjenimi in zanesljivimi potrošnimi deli.

Poleg tega je serijo CUTi dopolnila še nova CUTi 35C inverterska naprava z integriranim kompresorjem za stisnjen zrak. Tako lahko CUTi 35C reže materiale debele do 6mm brez priključitve zunanjega stisnjenega zraka. Pri uporabi zunanjega priključka z zrakom lahko naprava reže do debeline 10mm. Tako je samo 12,5 kg težek inverter posebej primeren za mobilno uporabo.

Različna dodatna oprema in pribor omogočajo uporabniku natančen nadzor gorilnika pri ravnem rezanju, rezanju krogov, pripravi zvarnih robov, itd… Novi plazemski inverterji so namenjeni tako manjšim obrtniškim delavnicam kot industriji. Njihove prednosti se kažejo predvsem pri delu  na terenu in povsod, kjer se zahteva kakovostno ročno rezanje z majhnimi stroški.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se