sihu
Vsebina
Novice

Robotska celica VRC-1GM-0ZO (2014)

Robotska celica je namenjena varjenju izdelkov na dveh varilnih mestih.

Drsna vrata ščitijo samo varilno mesto, na katerem se izvaja varjenje. Med tem lahko operater iz drugega varilnega mesta odstrani zavarjen izdelek in pripravi novega.

Funkcije

Robotsko krmilje je opremljeno z naprednimi funkcijami za iskanje zamaknjenosti izdelka Touch Sensing, spremljanju zvarnega spoja TAST (Thru Arc Seam Tracking), večvarkovno varjenje Multipass in samodejno nadaljevanje po napaki Auto Error Recovery.

Namesto klasičnega shock senzorja je robot opremljen s funkcijo HSCD (High Sensitivity Collision Detection). HSCD ne samo da varuje gorilnik, ampak vse robotske osi.

DCS (Dual Check Safety)

Varnostna funkcija DCS omogoča (ločeno od robotskega krmilja) preverjanje varnostnih stikal, senzorjev, optične zavese in ostalih varnostnih komponent. Lahko preverja tudi trenutno pozicijo robota, pozicijo posamezne osi, hitrost posamezne osi ali hitrost točke TCP.

Robotska celica VRC-1GM-0ZO
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se