sihu
Vsebina
Novice

Fleksibilna robotska celica ROBO-FLEX

Robo-flex Basic je varilna robotska celica za vsak žep. Sestavljena je iz robota, robotskega krmilja in vse potrebne varilne opreme. Nameščena je na kompaktnem podstavku, ki omogoča enostaven transport z viličarjem. Varilna celica omogoča zelo enostavno dodajanje dodatnih modulov (npr. pozicionerjev) za razširitev uporabnosti varilnega robota.

Robo-flex Advanced je robotska varilna celica, razširjena z dodatnimi moduli. Slednji se lahko po potrebi namestijo na katerokoli od treh pritrdilnih mest na Robo-flex Basic varianto. Razširitev je možna s tremi moduli hkrati oz. s štirimi zunanjimi robotskimi osmi.

Fleksibilna robotska celica ROBO-FLEX

Prednosti

Dostopna vsakemu uporabniku, tudi majhnim podjetjem:

  • Primernost za majhne in velike serije
  • Visoka fleksibilnost varilnega robota
  • Možnost modularne širitve
  • Enostavno premikanje celice
  • Zelo ugodna cena
  • Enostavno upravljanje in programiranje
  • Visoka produktivnost
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se