sihu
Vsebina
Novice

ROBO-FLEX 3DM (2016)

Robo-flex je varilna robotska celica za vsak žep.

Sestavljena je iz robota, robotskega krmilja in vse potrebne varilne opreme. Nameščena je na kompaktnem podstavku, ki omogoča enostaven transport z viličarjem. Varilna celica omogoča zelo enostavno dodajanje dodatnih modulov (npr. pozicionerjev) za razširitev uporabnosti varilnega robota.

Koristi za kupca

  • Višja produktivnost
    Zahvaljujoč neutrudnemu robotskemu sistemu in namenskim pripravam, ki so dizajnirane tako, da sta operater in robot usklajena.
  • Fleksibilnost pri sprejemanju novih poslov
    Paletni sistem 1-osnega pozicionerja omogoča vpetje poljubnih priprav dolžine do 1200 mm in premera vrtenja do 500 mm ter skupne teže do 250 kg. Robo-flex ima tudi možnost nadgraditev z dvema dodatnima moduloma.

Varilna robotska celica je opremljena z varilnim izvorom za MIG/MAG varjenje Kemppi KempArc Pulse 350, dvema delovnima mestoma z ročnimi zasučnimi moduli in enim delovnim mestom za varjenje standardnih izdelkov različnih dimenzij. Namenjena je velikoserijski proizvodnji kovinskih izdelkov.

Pri vsakem delovnem mestu je nameščen StartBox, ki služi za zagon robotskih programov.

ROBO-FLEX 3DM
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se