Vsebina
Novice

Pogoji zasebnosti pri kadrovanju

Spoštovani!

Z vpisom v bazo kandidatov za zaposlitev v družbi VIRS d.o.o. ste se odločili, da nam boste posredovali svoje osebne podatke, zato vam želimo razložiti, kako jih v zbiramo, uporabljamo in hranimo in komu jih razkrivamo.

Katere osebne podatke obdelujemo? Ob vpisu v bazo kandidatov za zaposlitev ali ob prijavi na razpisano delovno mesto, nam pošljete svoje ime, priimek, telefonsko številko, e-naslov, formalno izobrazbo, leto rojstva, naslov, pošto, kraj in državo bivališča, trenutno zaposlitev in podatke, ki jih navedete v življenjepisu ali v osebnem razgovoru in njihovih zapiskih, ter ostale osebne podatke, ki jih želite deliti z nami.

V okviru postopka kadrovanja zbiramo izključno podatke, ki nam jih zagotovite vi sami ali jih pridobimo od drugih oseb na podlagi vaše izrecne privolitve. Vaše osebne podatke lahko zbiramo na različne načine, na primer:

Kakšen je namen obdelave vaših osebnih podatkov? Vaše osebne podatke zbiramo izključno za namen, za katerega ste posredovali svoje podatke (za obdelavo vaše ponudbe za zaposlitev oz. vpisa v bazo kandidatov za zaposlitev) – da vas lahko vključimo v postopek kadrovanja, vam pošljemo ponudbo za določeno delovno mesto in tudi za sklenitev pogodbe o zaposlitvi, če boste v razpisnem postopku izbrani.

Kaj je pravna podlaga za obdelovanje podatkov in kako dolgo hranimo vaše podatke?  Osebne podatke iz baze kandidatov za zaposlitev obdelujemo na podlagi vašega soglasja (Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov v skladu z Informacijo o obdelavi osebnih podatkov). Hranimo jih pet let od dneva prijave na razpisano delovno mesto ali prejema osebnih podatkov za vpis v bazo kandidatov za zaposlitev oz. dokler ne prekličete soglasja. Soglasje lahko kadarkoli prekličete tako, da sporočilo pošljete na e-naslov info@virs.si.

Kdo hrani vaše osebne podatke? Osebne podatke, ki ste jih posredovali, hrani družba VIRS d.o.o., ki je odgovorna v skladu z veljavno zakonodajo in zagotavlja varstvo osebnih podatkov, vključno z zaščito pred njihovo nezakonito obdelavo in izgubo.

Dostop do vaših osebnih podatkov imajo samo tisti zaposleni v družbi VIRS d.o.o., ki sodelujejo v postopku zaposlovanja in kadrovanja (npr. zaposleni kadrovski in v splošni službi, vodje oddelkov, v katerih bo potekalo delo, in njihovi nadrejeni, zaposleni v IT-službi, ki imajo dostop, da lahko opravljajo svoje delo).

Kako lahko uveljavljate svoje pravice do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, ugovora obdelavi in prenosa podatkov? Če želite do svojih osebnih podatkov dostopati ali zahtevati popravek, izbris ali omejitev obdelave, to storite tako, da zahtevo z opisom pošljete na e-naslov info@virs.si 

Če menite, da z obdelavo kršimo veljavno zakonodajo, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu.

Nestrinjanje s Pogoji zasebnosti pri kadrovanju: Če se s pogoji družbe VIRS d.o.o. ne strinjate, se žal preko obrazca na spletni strani ne morete vpisati v bazo iskalcev zaposlitev.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se