Vsebina
Novice

WiseRoot/WiseRoot+

Visoko učinkovit proces za varjenje korenskih zvarov
Produktiven in visoko kvaliteten MIG varilni proces

WiseRoot+ je optimiziran kratkostični proces za varjenje korenskih zvarov brez podložke. WiseRoot+ je zelo učinkovit in bistveno hitrejši od MMA, TIG in standardnega MIG/MAG varjenja, poleg tega pa so zvari visoko kvalitetni. Varjenje cevi  je možno v  kateri koli poziciji, proces omogoča tudi zmanjšanje kota odprtja zvarnega roba do 40 %, odvisno od aplikacije.

Stabilen in učinkovit varilni oblok, ki zagotavlja odlično kvaliteto zvarov je mogoč zaradi merjenja varilne napetosti v realnem času, popolnem nadzoru toka in nadzorovanem prehodu kapljic dodajnega materiala. Prehod dodajnega materiala je gladek in brez obrizgov. WiseRoot + je MIG/MAG postopek varjenja 131, 133, 135, 136 ali 138 glede na standard EN ISO 4063. WiseRoot+ je opcijski postopek za varilno opremo Fastmig X.

WiseRoot/WiseRoot+

Ključne prednosti

80 %

BOLJ PRODUKTIVNI

Varite dnevno več v primerjavi z običajnim MIG/MAG varjenjem

50 %

NIŽJI STROŠKI DELA

Na varjeni meter

50 %

PRIHRANEK PRI DODAJNEM MATERIALU

Z možnostjo zmanjšanja zvarne reže do 10°

Prednosti

 • Povečajte hitrost varjenja v primerjavi z MMA, TIG in standardnim MAG obločnim varjenjem
 • Omogoča možnost zmanjšanja zvarne reže
 • Omogoča širok spekter korenskih zvarov in preprečuje nepopolno in prekomerno penetracijo
 • Enostaven za učenje in uporabo
 • Ni potrebe po keramični podložki
 • Manj obrizgov
 • Dovoljuje varjenje fiksnih cevi v vseh položajih
 • Omogoča varjenje vrtljivi cevi
 • Omogoča varjenje z dolgimi kabli
 • Lahko ga uporabljamo z različnimi materiali: jeklo, nerjaveče jeklo in viskotrdnostna jekla
 • Odlične karakteristike obloka in rezultati z uporabo čistega CO2
 • Širok izbor premera žice (0,8 – 1,2)

Ključne aplikacije

TANKI IN SILOSI

TANKI IN SILOSI

REZERVOARJI IN TLAČNE POSODE

REZERVOARJI IN TLAČNE POSODE

CEVOVODI

CEVOVODI

Z WISEROOT+PRIHRANITE 50% PRI STROŠKIH DELA

Z WISEROOT+PRIHRANITE 50% PRI STROŠKIH DELA

Z WiseRoot+ lahko dosežete do 50 % prihranka pri stroških dela na varjeni meter. To je rezultat hitrejšega varjenja in sposobnosti zmanjšanja zvarne reže. Ožja zvarna reža pomeni, da lahko zvar dokončate samo z enim korenskim in polnilnim prehodom. Dodatno omogoča WiseRoot+ variranje zvarne reže in zmanjšanje naknadne obdelava zvarnih spojev zaradi zmanjšane količine in velikosti obrizgov.
50 % PRIHRANEK PRI STROŠKIH DODAJNEGA MATERIALA

50 % PRIHRANEK PRI STROŠKIH DODAJNEGA MATERIALA

Zaradi zmanjšanja kota odprtja zvarne reže iz 60° na 50° je volumen zvarne reže bistveno manjši, kar vam omogoča do 50 % prihranka pri porabi dodajnega materiala.
DO 40 % PRIHRANKA PRI MATERIALU

DO 40 % PRIHRANKA PRI MATERIALU

V prikazanem primeru vzdolžnega varjenja je mogoče znižati kot odprtja zvarne reže iz 60° na 35° in doseči 40 % prihranek pri dodajnem materialu in večjo hitrost varjenja. Reža med materiali je bila 5mm, lahko pa je tudi večja. Pozicija varjena je bila PG, varilna žica Fe 1,2mm in zaščitni plin Ar+18 % CO2
Z UPORABO WISEROOT+ VARITE 80 % DNEVNO VEČ

Z UPORABO WISEROOT+ VARITE 80 % DNEVNO VEČ

Z WiseRoot+ lahko varite 80 % na dan več v primerjavi z običajnim MIG/MAG varjenjem. Zvarno režo lahko zmanjšate iz 60⁰ na 50⁰, kar predstavlja do 50 % manj volumna za zapolnjevanje zvarne reže. WiseRoot+ je tudi bistveno hitrejši kot 1-MIG ali TIG: hitrost varjenja pri WIseRoot+ postopku je 20 – 25 cm/min, pri 1-MIG je ta hitrost 8 – 12 cm/min in pri TIG varjenju 5 – 9 cm/min, odvisno od aplikacije. V našem primeru lahko z WiseRoot+ v enem dnevu varite 11 m in le 6 m z MIG/MAG.

Ostali Specialni procesi in rešitve

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se