Vsebina
Novice

MasterTig ACDC 3500W

Moč in ekonomičnost v enem paketu
Zmogljiva ACDC TIG oprema za vse vrste materialov

MasterTig ACDC 3500W je zmogljiv in primeren za vse vrste materialov, s številnimi funkcijami in več možnostmi upravljalnega panela. Je trifazni aparat za TIG varjenje opremljen z obsežnimi možnostmi upravljanja in AC ter DC funkcijami za TIG varjenje. Uporablja se lahko tudi kot učinkovit vir napajanja za MMA varjenje. Modularni upravljalni panel omogoča alternativne funkcije, ki ponujajo zelo natančen nadzor varilnega toka v različnih fazah varjenja. MasterTig ACDC 3500W je opremljen z integriranim hladilnim agregatom, ki ohranja optimalno delovno temperaturo gorilnika med intenzivnim varjenjem.

Z MasterTig ACDC 3500W imate popoln nadzor nad ostrino varilnega obloka, penetracijo zvara, čistilnim efektom in vsemi ostalimi funkcijami. Popoln nadzor vam zagotavlja, da kvaliteta zvarov ostaja na visokem nivoju, kar pomeni da so stroški proizvodnje nadzorovani.

MasterTig ACDC 3500W

Ključne prednosti

AVTOMATSKA AC BALANCE FUNKCIJA

AVTOMATSKA AC BALANCE FUNKCIJA

Poveča kakovost in hitrost varjenja

ZANESLJIV

ZANESLJIV

Vžig obloka in funkcionalnost

Prednosti

  • Zanesljiv vžig obloka in delovanje
  • Širok izbor funkcij, ki zagotavljajo visoko kvaliteto zvara v vseh položajih
  • Avtomatska AC Balance funkcija izboljša kvaliteto in hitrost varjenja
  • Natančen nadzor penetracije, katero omogoča uravnavanje AC frekvence
  • Avtomatska zamenjava polaritete in nadzor procesa
  • Sistem za zaklepanje funkcij s kodo

Ključne aplikacije

CEVOVODI

CEVOVODI

MEHANIČNE DELAVNICE

MEHANIČNE DELAVNICE

POPRAVILA IN VZDRŽEVANJE

POPRAVILA IN VZDRŽEVANJE

Kaj je v paketu

Oprema

MasterTig ACDC 3500W

MasterTig ACDC 3500W

MasterTig AC/DC 3500W je trifazni aparat za TIG varjenje opremljen z obsežnimi možnostmi upravljanja in AC in DC funkcijami za TIG varjenje. Uporablja se lahko tudi kot učinkovit vir napajanja za MMA varjenje.

Upravljalni panel ACDC Pulse

Upravljalni panel ACDC Pulse

ACDC Pulse panel je opremljen z najbolj raznolikim naborom funkcij. Panel vključuje nadzor ostrine obloka, AC balance kontrolo, M-Log funkcijo, kontrolo AC frekvence in shranjevanje programskih mest.  

Alternative

Upravljalni Panel ACDC Basic

Upravljalni Panel ACDC Basic

ACDC Basic upravljalni panel je opremljen z vsemi potrebnimi funkcijami za kvalitetno TIG varjenje, vključno z funkcijo za nadzor ostrine obloka in AC balance kontrolo.

Upravljalni Panel ACDC Minilog

Upravljalni Panel ACDC Minilog

ACDC Minilog panel vsebuje posebne funkcije, vključno z M-LOG funkcijo in in kontrolo AC frekvence. Osnovne funkcije so iste koz v ACDC Basic panelu.

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se