Vsebina
Novice

Kempact Pulse 3000

Kakovost, hitrost in produktivnost
Zmogljiv MIG/MAG varilec z veliko kapaciteto

Kempact Pulse 3000 je odlična kombinacija moči, zmogljivosti in popolnosti. Omogoča sinergijsko varjenje, pulzno varjenje in varjenje z dvojnim pulzom. Standardni programi vsebujejo sinergijske varilne programe za različne dodajne materiale: Fe, FeMc, FeFc, St/St, Alu, CuSi3, CuAl8. Nastavljanje je zelo enostavno: izberite vrsto žice, njen premer in debelino varjenca. Za običajne varilne naloge je na voljo 100 prostih mest za shranjevanje vaših varilnih programov. Pri 22 kg KempactPulse 3000 ponuja enostavno prenašanje in dovolj delovne zmogljivosti, da zadovolji majhne do srednje velike delavnice.

Kempact Pulse 3000

Ključne prednosti

MANJ POTREBE PO HLAJENJU

MANJ POTREBE PO HLAJENJU

Pri 40 % intermitenci

100

SPOMINSKIH KANALOV

Za hitro in natančno nastavljanje

22 kg

LAHEK

Enostavno prenašanje

Prednosti

  • Sinergijsko varjenje, pulzno varjenje in varjenje z dvojnim pulzom
  • 4 – kolesni podajni mehanizem
  • Digitalna regulacija varilnih parametrov
  • Maksimalna moč pri 40 % intermitenci
  • Težak le 22 kg
  • Možnost uporabe generatorjev
  • 100 prostih mest za hitro in enostavno prilagoditev varilnih parametrov

Ključne aplikacije

LADJEDELNICE

LADJEDELNICE

NAFTNE PLOŠČADI

NAFTNE PLOŠČADI

DELAVNICE ZA OBDELAVO TANKIH PLOČEVIN

DELAVNICE ZA OBDELAVO TANKIH PLOČEVIN

VARITE DLJE S POLNO MOČJO

VARITE DLJE S POLNO MOČJO

Če pogosto varite pri visokem toku in v okolici z visoko temperaturo, lahko Kempact Pulse 300 poveča vašo produktivnost z manjšo potrebo po hlajenju. Kempact Pulse 300 ponuja 40 % ED, kar pomeni, da lahko varite dvakrat dlje pri 250 A in okolju z 40 °C v primerjavi z 20 % ED.
SPOMINSKI KANALI DODAJO UPORABNOST

SPOMINSKI KANALI DODAJO UPORABNOST

Če neprestano varite različne komponente in strukture, verjetno veste vaše najljubše nastavitve iz glave. Da življenje naredimo enostavnejše in udobnejše, vam za nastavitve, ki so vam najljubše, Kempact Pulse 300 ponuja 100 spominskih kanalov, ki prikliče vaše najljubše nastavitve s pritiskom na gumb ali s pomočjo daljinskega regulatorja.
NASTOP JE POMEMBEN

NASTOP JE POMEMBEN

Kempact Pulse 3000 vari materiale iz aluminija in nerjavečega jekla z lahkoto. Rafiniran videz zvara je zagotovljen s pesto izbiro materialov in funkcijo za pulzno in dvojno pulzno varjenje, zmanjšanjem ravni brizganja, povečanje vizualne kakovosti in najpomembneje z zmanjšanjem čiščenja na minimum.
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se