Vsebina
Novice

FastMig M Synergic / Regular

Za robustno in zahtevno varjenje

ODLIČNA IZVEDBA ZA MIG/MAG IN ELEKTRODNO VARJENJE

Večprocesna rešitev varjenja v modularni obliki. FastMig M je kombinacija modularnosti in enostavnosti uporabe, primerna za obsežne industrijske aplikacije varjenja. Dobri rezultati delovnega procesa,  kompaktne vitke dimenzije in teža, povečujejo produktivnost in mobilnost na delovnem mestu.

Izvedbeni moduli FastMig M zagotavljajo tako v strojni kot tudi v programski opremi neskončne procesne rešitve in izbire ter povečujejo učinkovitost in izkoriščenost opreme. Obstaja več konfiguracijskih paketov, vključno s tremi varilnimi izvori, podajalnimi mehanizmi varilne žice in rešitvami glede večje dostopnosti podajalnih mehanizmov. Izberite svoj upravljalni panel, ali synergic za optimizacijo lastnosti obločnega varjenja kot tudi za lažje in hitrejše nastavitve ali regular, ki ponuja običajne nastavitve parametrov.  Obe opciji upravljanja sta na voljo za vse varilne izvore in podajalne naprave.

SYNERGIC NAČIN UPRAVLJANJA ZA ZAHTEVNE INDUSTRIJSKE APLIKACIJE

Synergic FastMig M paketi vsebujejo MS upravljalni panel, ki vsebuje sinergijsko funkcionalnost nastavitve parametrov in bogat izbor dodatnih funkcij za optimizacijo izvedbe varilskih del. Ti paketi so primerni za profesionalno uporabo v zahtevnih industrijskih aplikacijah. Glede na vaše trenutne potrebe lahko izberete podajalno napravo in upravljalski panel in ob morebitni kasnejši spremembi zahtev opravite nadgradnjo vaše FastMig M varilne naprave z močnejšim izvorom, drugo podajalno napravo ali opcijskimi varilnimi funkcijami.

Synergic podpira tudi opcijske procese za varjenje korenskih zvarov. Upravljalni panel Synergic je kompatibilen s številnimi Wise naprednimi rešitvami, vključno z WiseRoot in WisePenetration, kar omogoča uporabnikom, da se na enostaven način spopadejo z zahtevnimi nalogami.

Sinergijski MS panel poenostavi izbiro optimalnih varilnih parametrov s pomočjo sinergijskih krivulj oziroma programov za različne dodajne materiale: Fe, CrNi, Al, CuSi, CuAl8.

REGULAR UPRAVLJALNI PANEL ZA ENOSTAVNO IN ZANESLJIVO VARJENJE PO DOSTOPNI CENI

Regular FastMig M paketi vsebujejo MR upravljalni panel, ki ponuja klasičen način nastavitve varilnih parametrov. Ti paketi so namenjeni za klasične varilske naloge v zahtevnem industrijskem varjenju.

FastMig M Synergic / Regular

Ključne prednosti

30 %

30 % VEČJA MOČ VARJENJA

Zahvaljujoč aplikaciji WiseFusion

PRILAGODLJIVEJŠI

PRILAGODLJIVEJŠI

Zaradi širokega izbora programske opreme

25 m

POVEČAJTE DOSEG DO 25 M

s SuperSnake

Prednosti

  • Večja hitrost varjenja, penetracija, kakovost in enostavna uporaba, vse to z WiseFusion.
  • Funkcija WisePenetration zagotavlja konstantno varilno moč ne glede na nihanja in spremembe v razdalji med obdelovalcem in šobo gorilnika, zmanjšuje napake pri varjenju ter zmanjša potrebo po nastavljanju varilnih parametrov.
  • Izvedbeni moduli FastMig M zagotavljajo tako v strojni kot tudi v programski opremi neskončne procesne rešitve in izbire ter povečujejo učinkovitost in izkoriščenost opreme.
  • Rešitev za težave z razdaljo in dostopom ponuja podajalna naprava SuperSnake GT02, s katero lahko povečate dostop do 25 m od podajalne naprave in dopušča do 60 m razdalje od FastMig M varilnega izvora.

Ključne aplikacije

REZERVOARJI IN TLAČNE POSODE

REZERVOARJI IN TLAČNE POSODE

LADJEDELNICE

LADJEDELNICE

INDUSTRIJA TEŽKE GRADBENE MEHANIZACIJE

INDUSTRIJA TEŽKE GRADBENE MEHANIZACIJE

HITREJŠE IN BOLJŠE VARJENJE Z USMERJENIM OBLOČNIM VARJENJEM

HITREJŠE IN BOLJŠE VARJENJE Z USMERJENIM OBLOČNIM VARJENJEM

Ko je proces varjenja stabilen in obvladljiv, ima pozitiven učinek na kakovost zvarov. WiseFusion je poseben postopek za sinergijsko MIG / MAG in pulzno obločno varjenje. Oblok ohranja usmerjen tako, da se gostota obloka osredotoča na ozko območje. To omogoča boljšo penetracijo in večjo hitrost. Poleg tega, nižje deformacije varjenega materiala pomenijo, manj popravkov, s čimer prihranimo čas in denar.
VEČJI DOSTOP, VEČJA PRODUKTIVNOST

VEČJI DOSTOP, VEČJA PRODUKTIVNOST

SuperSnake poveča doseg standardnih Euro MIG gorilnikov, saj zagotavlja enostavno podajanje različnih vrst žic. SuperSnake GT02S/GT02SW odpravlja potrebo po prenašanju velike in težke podajalne naprave, zmanjša obremenjenost varilcev, izboljša varnost in poveča produktivnost.

Kaj je v paketu

Oprema

FastMig M 420 varilni izvor

FastMig M 420 varilni izvor

FastMig M 420 je odlična večnamenska izvedba varilnega izvora primerna za več aplikacij. Namenjena je tistim, ki iščejo optimizacijo produktivnosti in kvalitete varjenja.

MXF 65 EL podajalna naprava

MXF 65 EL podajalna naprava

EL podajalne naprave so primerne za upravljalni panel   synergic MS. Fleksibilne in zmogljive za  vse aplikacije v srednje zahtevni in težki industriji. Ta podajalna naprava omogoča namestitev 300 mm koluta za žico, ki se skriva za aluminijastim ohišjem.

FastCool 10

FastCool 10

FastCool 10 je hladilni agregat izdelan za varjenje z FastMig M opremo in se uporablja za hlajenje gorilnika.

FastMig MS 300 upravljalni panel

FastMig MS 300 upravljalni panel

Ms upravljalni panel vključuje funkcije synergic, ki so enostavne za uporabo in bogato izbiro dodatnih funkcij za optimizacijo varjenja. Paketi so uporabni za profesionalno rabo v  vse bolj zahtevnih industrijskih aplikacijah. Panel je primeren za MXF 65 in MXF 67 EL podajalne naprave.

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se