Vsebina
Novice

WELDCOCKPIT AI - "na ramenih" umetne inteligence

Razbremenite vaš kader dolgotrajnih in ponavljajočih spremljanj evidenc in priprav poročil o učinkovitosti in produktivnosti vaše proizvodnje ...Prepustite to programski aplikaciji WELDCOCKPIT AI! 

Programska aplikacija s pomočjo komunikacijskih protokolov samodejno beleži in generira podatke v realnem času. Z uporabo aplikacije vam je zagotovljen popoln pregled nad vašo proizvodnjo.

Komu je aplikacija namenjena:

  • Vodstvenemu kadru - za popoln pregled nad produktivnostjo in ekonomsko učinkovitostjo proizvodnega procesa ter iskanje ozkih grl.
  • Vodjem proizvodnega procesa - za spremljanje tehnološkega procesa, energetske izkoriščenosti in delovanja robotiziranega varilnega procesa.
  • Vzdrževalcem robotskih celic - za spremljanje delovnega procesa in pravočasno ukrepanje ob morebitnih odstopanjih. 

Trajnostni namig: Ključ do poslovnega uspeha slehernega podjetja so njegovi zaposleni. Razbremenite svoj kader nepotrebnih ročnih spremljanj evidenc. S programsko aplikacijo WELDCOCKPIT AI boste do podatkov lahko stopali v realnem času in s pomočjo sodobne vizualizacije širokega nabora kazalnikov v proizvodnji ter imeli 24/h dostop do dnevnih, tedenskih ali mesečnih digitaliziranih poročil. Upravljajte svojo proizvodnjo z mislijo na trajnostni razvoj. 

"Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj".

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se