Vsebina
Novice

Virsovci načrtujemo prihodnost

"Virsovci" smo zmeraj usmerjeni v prihodnost in zato kujemo nove načrte. Danes smo podpisali pogodbo o nakupu zemljišča ob že obstoječih proizvodnih kapacitetah. Z investicijo v nakup zemljišča načrtujemo v prihodnjih letih dodatne širitve proizvodnih kapacitet, s ključnim poudarkom na proizvodnji in razvojnem oddelku.

Trendi v industriji, tudi v svetovnem merilu, namreč nakazujejo, da je na področju avtomatizacije in robotizacije proizvodnih procesov veliko potenciala, kar nam je dodatna motivacija za nadaljnji razvoj podjetja. Z lastnimi tehnološkimi inovativnimi rešitvami, kot so RoboFlex, CoboFlex in LaserFlex, pišemo nove in pomembne trende na področju robotizacije in avtomatizacije na slovenskih tleh in tudi na tujem. Zavedamo se, da so le odlični, izkušeni in strokovno usposobljeni sodelavci, temelj za uspeh in razvoj našega podjetja h kateremu strmimo. Zato prav zaposlenim dajemo največji poudarek.

Z razširjenimi proizvodnimi kapacitetami in okrepljenim razvojnim oddelkom želimo odgovarjati na vse zahtevnejše tehnološke izzive in biti pionir novim tehnologijam. Z novo pridobljenimi kapacitetami se bo ponudila tudi priložnost za nove zaposlitve.

Več o dogodku ...

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se