Vsebina
Novice

Nehajte ugibati - OPRITE SE NA DEJSTVA o vaši proizvodnji ...

Z uporabo programske aplikacije WELDCOCKPIT AI boste stopili korak bližje pametni tovarni ...

Aplikacija omogoča, da se iz bogate baze podatkov - s pomočjo algoritmov umetne inteligence (AI),  izluščijo naslednje tri ključne informacije:

  • Odstopanja v tehnološkem procesu varjenja, ki vas pozivajo, da obvestite tehnologa ter predalgate izboljšave v procesu.
  • Odstopanja v delovanju robotskih celic, ki vas pozivajo, da obvestite vzdrževalca in predlagate preventivni vzdrževalni poseg, preden pride do zastoja.
  • Odstopanja pri porabi energentov (zaščitni plin, komprimiran zrak, električna energija), ki vas pozivajo, da obvestite uporabnika/posluževalca in predlagate ukrepe ...

Ukrepajte pravočasno in poskrbite za nemoten in optimalen potek vaše proizvodnje.

Trajnostni namig: Naj bo sledljivost vaše proizvodnje digitalizirana in avtomatizirana, kakovost njenega načrtovanja pa izboljšana. Vaši procesi bodo postali stabilni in se izvajali hitreje.

"Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj".

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se