Vsebina
Novice

ByStar Fiber

Fiber lasersko rezanje brez kompromisov

Vodilo razvoja novega Fiber laserja je bil odgovor na vprašanje: Kaj bodo v prihodnosti potrebovali uporabniki, da bi s Fiber laserskim rezanjem bili čim uspešnejši? Bystronicov vodja razvoja, Mario Duppenthaler, pravi: »Vsestranski stroj, torej takšnega, ki lahko tanke pločevine odreže izjemno hitro. Istočasno mora biti stroj zelo zmogljiv, da lahko tudi debelo pločevino odreže z zavidljivo kakovostjo. Vse našteto mora biti doseženo z najmanjšimi možnimi stroški obratovanja in vzdrževanja.«

Nov Bystronic High-End Fiber laser je stroj, na katerega lahko stavite. Velika moč, široko področje uporabe in številne prednosti so lastnosti, ki jamčijo. Karkoli že boste v prihodnosti rezali, v Bystar Fiber laserju je skrito vse, kar boste potrebovali.

Koncept stroja je povsem na novo zasnovan in z njim Bystronic na novo definira Fiber lasersko rezanje in razširja spekter uporabnosti laserske tehnologije.

S svojo brezkompromisno High-End zmogljivostjo je ByStar Fiber namenjen vsem tistim uporabnikom, ki stavijo na zanesljivo Fiber laser tehnologijo. Namenjen je vsem, ki želijo v prihodnje s Fiber laserjem obdelovati celotni spekter kovin: od nerjavnih jekel, aluminija, konstrukcijskih jekel, vse do barvnih kovin, kot sta baker in medenina. Vse našteto od tankih do debelih pločevin v izjemni kakovosti.

Najbolj inovativni Bystronicovi rešitvi pri razvoju novega ByStar Fiber laserja ponovljivost in zanesljivost procesa. Vsak detajl Fiber laserja je zelo skrbno načrtovan. Ne glede na to ali govorimo o visoki dinamiki rezanja, prilagodljivosti različnih naprav za avtomatizacijo, inteligentni senzoriki ali sodobnih Software-sistemih - z Bystar Fiber laserjem je vse mogoče.

Nov upravljalni vmesnik ByVision Cutting omogoča na Bystronic laserju izvajanje vseh funkcij rezanja z ukazi preko Touchscreen monitorja.

ByStar Fiber 3015 4020 6225 8025
Nazivne dimenzije plošče (mm) 3000 x 1500 4000 x 2000 6200 x 2500 8000 x 250
Max. hitrost pozicioniranja 169 m/min 169 m/min 169 m/min 169 m/min
Možni premeri cevi  Ø 15-315 mm  Ø 15-315 mm /
Možni izvori žarka 3 - 20 kW 3 - 20 kW 3 - 20 kW 3 - 20 kW

ByStar Fiber

Prednosti

  • Neomejen stranski dostop do rezalnega območja
  • Maksimalno število kosov in brezkompromisna kvaliteta reza vseh debelin
  • ByStar Fiber ponuja vse, kar boste v prihodnosti v potrebovali za lasersko rezanje
  • Izredno enostavno upravljanje in uporaba ter transparenten nadzor procesa zahvaljujoč intuitivnemu uporabniškemu vmesniku ByVision
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se