sihu
Vsebina
Novice

ByAutonom

Vi definirajte cilj, ByAutonom pa poišče pot

Ergonomska oblika in optimalen dostop do rezalnega območja zagotavljata, da je ByAutonom izjemno prijazen do uporabnika. Zahvaljujoč naprednim funkcijam kot so zaznavanje trkov, avtomatska zamenjava kasete z lečo, avtomatska zamenjava šobe in njeno avtomatsko centriranje omogočajo napravi neprimerljivo visoko stopnjo avtonomije, kar zmanjšuje neproduktivni čas stroja in povečuje zanesljivost procesa. Operater porabi manj časa za vzdrževanje in manipulacijo ter lahko več časa posveti načrtovanju in nadzoru procesa. Naprava sporoča operaterju potrebo po vzdrževalnih delih oziroma servisnem posegu. Prav tako spremlja podatke o stanju različnih komponent naprave ter operaterju sporoči katere dele je potrebno pregledati. Z nadgradnjo sistema z avtomatizirano manipulacijo (nakladanje, razkladanje) lahko stroj obratuje brez posredovanja človeka. High End stroj s kombinacijo linearnih in servo pogonov za nepredstavljivo hitrost rezanja s podporo vseh najsodobnejših laserskih rezalnih tehnologij (High Speed, Scanning, RPP, PlasmaCut,…). Minimalni stroški obratovanja zahvaljujoč polprevodniškemu vzbujanju žarka in uporabi turbine z elektromagnetnim vpetjem. Slednje komponente resonatorjev nimajo obrabnih delov in so energijsko visoko učinkovite. Poraba laserskega plina je zelo minimalna (Premix-Lasergas).

ByAutonom 3015 4020
Nazivne dimenzije plošče (mm) 3000 × 1500 4000 × 2000
Max. hitrost pozicioniranja 169 m/min 169 m/min
Možni premer cevi Ø 15-315 mm Ø 15-315 mm
Možni izvori žarka 4,4 in 6 kW 4,4 in 6 kW
ByAutonom

Prednosti

  • Maksimalna avtonomija stroja za delo brez operaterjev
  • Možnost rezanja cevi in profilov
  • Magnetno uležajena turbina resonatorja brez obrabnih delov
  • Širok nabor dodatnih opcij za avtomatizacijo in enostavnejšo uporabo
  • Prepoznavanje govornih ukazov
  • Na voljo modela 3015 in 4020 oziroma 4,4 ali 6 kW moči

Ostali CO2 laserski rezalniki

Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.