sihu
Vsebina
Novice

Naprava za leteči odrez profila (2010)

Naprava je namenjena za odrez profila, ki prihaja iz profilirke s konstantno hitrostjo.

S pomočjo LCD prikazovalnika se nastavlja dolžino odrezanega kosa ter začetne in zaključne pogoje.

Naprava vsebuje linearni modul s servo pogonom. Modul je narejen s tračnimi linearnimi vodili in pogonom z navojnim krogličnim vretenom. Servo pogon je priključen preko ustrezne sklopke in je direktno (brez reduktorja) vezan na pogonsko os linearnega modula. Na vozičku modula se nahaja orodje za odrez profilov. Sila, potrebna za odrez, se pridobi s pomočjo pnevmatskega cilindra in ročičnega mehanizma. Po tem, ko je profil odrezan, pade na pomično letev v ustrezni zalogovnik. Zalogovnika sta 2 in se izmenjujeta. Pomična letev ima namen pridrževanja profila. Ko je zalogovnik prazen, je v zgornjem položaju. Po tem se premika navzdol vsakič, ko se optično stikalo sklene (zalogovnik je poln). Čas pomikanja navzdol se nastavlja na LCD prikazovalniku.

Izpraznitev zalogovnikov se izvaja ročno. Pri tem naprava lahko deluje ali pa jo zaustavimo.

Značilnosti:

  • Digitalna nastavitev dolžine profilov
  • Izmenljiva zalogovnika
  • Odrez se izvede med premikanjem profila s pomočjo servo pogona
  • Posluževanje (odvzem odrezalnih kosov) med obratovanjem
Naprava za leteči odrez profila
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se