sihu
Vsebina
Novice

Linija za varjenje avtomobilskih podvozij (2013 in 2014)

Linijo sestavljajo štiri ločene naprave.

Izdelek potuje od prve do zadnje. Na vsaki napravi se s pomočjo varilnih priprav na osnovni izdelek zavarijo različni polizdelki.

Polizdelke pozicioniramo in vpnemo s pnevmatskimi in hitrimi vpenjali. Na varilnih pripravah so nameščeni senzorji, ki kontrolirajo prisotnost polizdelkov, njihove tolerance ter stanja vpenjal (odprto / zaprto). Med varjenjem sistem vodi varilca po določenem vrstnem redu varjenja. Hkrati mu samodejno nastavlja parametre za varjenje določenega polizdelka. Vsi varilni parametri, stanja senzorjev kot tudi drugi pomembni podatki se hranijo in omogočajo sledljivost izdelka.

Linija za varjenje avtomobilskih podvozij
Servis varilne opreme
V podjetju imamo izobražen in izkušen kader na področju servisa varilne opreme. Odzovemo se v 24 urah in vam odpravimo težavo kar se da hitro.
Servis rezalne opreme
Nenehno izobraževanje pri naših dobaviteljih omogoča zaposlenim, ki so zadolženi za servis rezalne opreme.
Svetovanje
Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam svetujemo pri nakupu opreme. Strankam prisluhnemo in namenimo ves čas, ki je potreben, da skupaj poiščemo rešitev, ki bo vaše poslovanje dvignila na še višji nivo.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se